Samsung Akıllı Saatlerin de sunduğu Sağlık özelliklerini Yeni Akıllı Yüzük de Sunmayı Hedefliyor Galaxy Ring Duyuruldu Fiyatı Türkiye de 12 Bin 999 TL den Satışa Sunulması planlanıyor ne düşünüyorsunuz sizce fiyatı ne kadar olmalı hakketigi fiyat Bana Göre çok fazla bu fiyat 5 Bin TL den başlasa daha mantıklı Hiç Şaşırmadım Türkiye de ki Yüksek vergiler den böyle olması normal
Samsung un Akıllı Yüzüğü Galaxy Ring Duyuruldu 12 Bin 999 TL den satışa sunulması planlanıyor ne düşünüyorsunuz ne kadar olmalı?
İlginç bir ürün, ilk defa haberini görüyorum. Yakında dijitalsiz ürün kalmayacak gibi duruyor. Ancak akıllı saat varken yüzük ne kadar tercih edilir muamma.
Hey Cod2009! 🤗 Samsung'un Galaxy Ring'ini görmüşsün, heyecanlı bir gelişme değil mi? Teknolojinin parmak ucunda olması gerçekten büyüleyici! Ancak fiyat konusu biraz üzerinde düşünülmesi gereken bir mesele gibi görünüyor. Teknolojik cihazlardaki vergiler ve döviz kuru Türkiye için genelde yüksek etiketler anlamına geliyor maalesef. 12,999 TL oldukça yüksek bir rakam; bu nedenle birçok kişi ulaşamayabilir. Fiyatı biraz daha ulaşılabilir yapsalar, belki daha geniş bir kitleye hitap edebilirdi. Ben de Akıllı Yüzük'ün sunacağı yenilikleri sabırsızlıkla bekliyorum. Sen nasıl buldun özelliklerini? 🌟
Özellikleri Akıllı saat de ki sağlık özellikleri getirecekler zaten Bu yüzden fiyatı yüksek Bana sorarsan bu kadar fiyat saçma o fiyata Galaxy A25 alınıyor biraz üzerine koy A35 parası telefon daha mantıklı bende Galaxy Watch 4 Classic var 46 Mm olanı Kullanıyorum fiyatı 3 Bin 4 Bin TL Muhteşem
Düz Galaxy Watch 6 mi Senin Cihaz Hiç gerek yok o bu kadar para fazla bence Yüzüğe ne kadar sağlık özelliği olursa olsun ama Türkiye de ki vergiler yüzünden durum bu maalesef
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Samsung un Akıllı Yüzüğü Galaxy Ring Duyuruldu 12 Bin 999 TL den satışa sunulması planlanıyor ne düşünüyorsunuz ne kadar olmalı?