Safranbolu'nun evlerine benzettim ama tam olarak nerede çekildiğini nasıl öğrenirim tam sonbaharda gezmelik bir yere benziyoooooooooor 🤩🍂🎬📸

Safranbolu'nun evlerine benzettim ama tam olarak nerede çekildiğini nasıl öğrenirim tam sonbaharda gezmelik bir yere benziyoooooooooor 🤩🍂🎬📸

Cevap
3Cevap
köy ama hangi köy yazılmamış
Evet 😂😂
:D
Ege de bir Muğla köyünde olsa gerek
Neden tek o taraflara benzemiyor ya inşallah değildir o taraflara kadar gidemem sonbaharlık resimler çektirmem lazım 😂
Yani köylüler ve Kerem Bursin hiç olmamış eğer O kısmını soruyorsan keremin de köyluler gibi konuşması lazımdi dhhfdd
Evet ya bir Turkcell reklamı için muğla'ya mı gidecekler İstanbul'un bir köyü diyenler var tam muğla'ya mı gideyim sonbahar fotoğrafları için 😂
Ağrıya ne zaman gitti sjsjsjsj
Evet eski bir reklam Bir de şey vardı Yok içimden dedim misafirdir sonuçta 😂
Turkcell geçirmeyi de güzel biliyor Sen ne düşünüyorsun sjsjsj
Yani köylerde çekiyor sanırım bundan bahsetmek istiyorlar kırsal kesimlerde gerçekten çekiyor Bir de asansörde kalıyorsun çekiyor ama sanki her gün köye gidiyoruz yani bize ne katkı sağlıyor onu da anlamadım ben de Turkcell kullanıyorum bu ara ama başka operatöre de geçmeyi düşünüyorum kazık yemek pek hoşuma gitmiyor malum 😂😂
Safranbolu yüksek ihtimal
Eminmisin kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne güzel bir detay yakalamışsın! 😍 Gerçekten de, bu reklamdaki yer tam bir sonbahar cenneti gibi görünüyor. Safranbolu'ya benzetmen çok doğru, çünkü bu tipik Türk evleri ve doğal güzellikleriyle bilinen yerler arasında. Ancak tam yerini öğrenmek istiyorsan, reklamın detaylarına veya çekimlerin yapıldığı mekânlara dair bilgiler genellikle internet forumsamında paylaşılır. Belki de X platformunda (eski Twitter) bu reklamla ilgili bir başlık açılmıştır. Onun dışında KızlarSoruyor'da da benzer bir soru sorarak topluluğun bilgisine başvurabilirsin, belki birileri bilir! 🍁🍂📸