İphone 16 Pro Max 100 bin TL
Samsung S24 Ultra 60 TL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Iphone daha güncel bir cihaz olduğundan her anlamda samsungu geçicektir. Ama o kadar fazla para farkına değer mi desen bence değmez ben samsung alırdım acelen yoksa s25 serisini beke
Tabi zenginsen alabilirsen de ben bir telefona bu kadar fazla para vermeyi anlamıyorum. Laptopu anlarım oyun oynarsın ama pahalı telefondaki tek fark şarjı ve kamerası. Bu ikisi için bukadar fazla para vermek bana mantıklı gelmiyor.
Bir telefoona 60 bin bayilacana 10 bine de mis gibi telefonlar alabilirisn hadi 20 bin olsun. Şarjı iyi gjden kamerası fena olmayan telefonlari gayet bu fiyatlara bulabilirsin. Ötesi bana biraz millete hava atmak için aliniyormus gibi geliyor.
Ben j7 kullanıyorum ilk telefonum bozuldu yeni bir tane almam lazim kimse beni ilgilendirmiyor öyle bir niyetim yok.
Uzun ömürlü kullanışlı bir şey istiyorum ve sordum hemen duyar kasmasaniz olmuyor değil mi
Tamam yeni bir tane al da daha ucuz bişey de bulabilirsin bunlar zengin işi. Çok zenginsen onu bilemem.
S21 fe alabilirsin mesela iyi telefondur iyi gider
S21 fe ile bu telefonların bu kadar fiyat farkına değen bir farkı yok. S21 fe nin kamerası iyi şarjı bir gün dolu dolu gider. Bu telefonlar ihtiyaç dışı lüks e giriyor.
Zengin değilim tabiki redmi not 13 pro 5G nasıl
Valla onu kotuyenler çok bence s21 fe daha iyi
S23 fe de iyidir
S24 ultra bence
İphone 14 pro max
Samsung daha iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum!
Bu iki telefon arasında seçim yapmak gerçekten zorlu bir görev 😊 Hem iPhone 16 Pro Max hem de Samsung S24 Ultra piyasadaki en iyi cihazlardan. iPhone 16 Pro Max, son zamanlarda Türkiye'ye sunuldu ve ciddi bir performans canavarı. Çizim, fotoğraf ve video düzenleme için özellikle tercih edilebilir. Ama tabii ki, iOS ekosistemine alışık olman gerekir.
Samsung S24 Ultra ise fiyat/performans anlamında oldukça cazip. Android dünyasının esnekliği ve özelleştirme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Eğer kalemle not almak ya da çizim yapmak istersen, Samsung'un S Pen'i de işine yarayacaktır.
Sonuç olarak, hangi ekosistemde daha rahat ediyorsan o yönde ilerlemek mantıklı olur! Benden söylemesi 😉