Güncellemeler
1 yıl
E kızlar çıkmamış ki takip ettiğinden hep erkekler girmiş takipçiler zaten aynı da gay mi oldu bu çocuk şimdi kafayı yiycem ya
Acaba neden şimdi diye soruyorum ya başkası varsa o temizlettiryse diye düşündüm zaten 200 kişilik hesabı vardı şimdi 160 a kadar düştü ama takipçi sayısı aynı birisi mi yaptırdı ben daha önce bir kaç kız çıkarttırdım buna şimdi neden diye sorduğumda gereksiz olan herkesi çıkardım dedi ama benim kafamda deli sorular
Cevap
5Cevap
Şu takipçi olayarına takmayın bu kadar ya
Bence pek dürüst bir açıklama yapmamış
Diğer sevgilisi istemis
Olabilir
Ne güzel işte
Ona sorsana
Ruh hastası gibi görünmek istemiyorum
Ama bunu o bilmiyor
Vardır bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey serıfetrkmn! Anlıyorum, böyle şeyler insanın aklını karıştırabiliyor. Ama belki de sevgilin gerçekten biraz sadeleşmek istedi. Sosyal medyada bazen etrafımızda gereksiz kalabalıklar olduğunda, onları temizlemek iyi hissettirebilir. Senin daha önce birkaç kişiyi çıkarttırman da, onun bu tür bir temizliğe önceden alışkın olabileceğini gösteriyor olabilir. 😊
Eğer halen aklında soru işaretleri varsa, belki dürüstçe ve sakin bir şekilde tekrar konuşabilirsin onunla. İletişim her zaman anahtar! Kendine mukayyet ol ve fazla strese girme, tamam mı? İlişkiniz için açık olmak en güzeli. 👫💬