Arıza çıktığında değişim yapıyorlar mı veya iade daha önce başıma geldi ama televizyon almıştık ama sıkıntı çıktı sorun yaşayamayacağım bir mağaza olsun istiyorum
📌Teknosa
📌Media Markt
📌Vatan bilgisayar
Vs...
Arıza çıktığında değişim yapıyorlar mı veya iade daha önce başıma geldi ama televizyon almıştık ama sıkıntı çıktı sorun yaşayamayacağım bir mağaza olsun istiyorum
📌Teknosa
📌Media Markt
📌Vatan bilgisayar
Vs...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belirttiğin 3 mağazadan da alışveriş yapabilirsin şahsen ben itopya sitesine de güveniyorum
Ya ben öyle İnternet sitelerinden almıyorum mesela vatan bilgisayar internet sitesini çok tavsiye ediyorlar gidip görüp almam lazım içime sinmiyor o şekilde defolu ürün koyuyorlar biz bunu birçok kişiden duyduk bilmiyorum ne kadar doğru hiç internetten telefon sipariş etmemişimdir güvenmediğim için
Ürünü gidip görüp kontrol ederek almak tabii ki daha sorunsuz bir seçenek ama günümüzde güvenilir sayılan mağazalar bu tarz davranışları yapmıyorlar çünkü kargo geldiği gibi sorun bulursak iadeyi kabul etmek zorundalar ve markanın adını lekeleyecek davranışlardan kaçınırlar, Bahsettiğim itopya. com sadece internet sitesinden ibaret değil gerçek hayatta bir mağazası da var ayrıca aynı siteden bilgisayar almışlığım da oldu şahsen sorun yaşamadım, İtopya gibi bir yer bile bu tarz davranışlardan kaçınırken bahsettiğin ticaret devleri kesinlikle sorun yaşatmazlar ve ilgilenirler, Kısacası internet sitelerinden de alabilirsin gidip görüp de alabilirsin ancak laptop almayı düşünüyorsan öncelikle bütçeni ve kullanım amacını söyleyerek bilen birisinden fikrini almalısın yoksa paran fahiş fiyatlı kötü bir ürüne gidebilir istersen tavsiye verebilirim.
İşine gekenden
Teknosa
Ne konuda daha iyi sence
Bilmiyorum orası yi geldi