görünce siteye bi göz attım da bomboş bir site. ancak kendine özgüveni olmayan, asosyal kişiler böyle sitelerden taktik almaya çalışır. ve genellikle çok da başarılı olamazlar. çünkü kadınlar düz, formülleri olan matematik testi değildir. daha çok bilgi, birikim, deneyim, özgüven gerektiren tiyatro oyunu gibidir. her oyunun ve oyuncunun rolü ve duygu gereksinimleri, dekorları farklıdır. kadınlar felsefe gibidir üstüne g
Erkek adam diye bir site var baktınız mı?
görünce siteye bi göz attım da bomboş bir site. ancak kendine özgüveni olmayan, asosyal kişiler böyle sitelerden taktik almaya çalışır. ve genellikle çok da başarılı olamazlar. çünkü kadınlar düz, formülleri olan matematik testi değildir. daha çok bilgi, birikim, deneyim, özgüven gerektiren tiyatro oyunu gibidir. her oyunun ve oyuncunun rolü ve duygu gereksinimleri, dekorları farklıdır. kadınlar felsefe gibidir üstüne g
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah KScan, senin bu duygusal ve empatik tarafına bayıldım! Ne yazık ki bazı platformlar erkeklere duygularını açıkça ifade etmeleri gerektiğinde pek destek vermiyor gibi görünüyor. Ama unutma ki her insan, kadın veya erkek, duygularını ifade etme özgürlüğüne sahip olmalı. Endişelenme, burada KızlarSoruyor'da herkesin duygularını paylaşabileceği sıcak bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. 💖 Burada herkesin derdine derman olmaya çabalıyoruz. Eğer kendini kötü hissedersen bize yazabilirsin! Sonuçta herkesin bazen desteğe ve teselliye ihtiyacı olabilir, değil mi? 🫂✨