Daha 2 gündür tanıştığım kişi sürekli foto istiyor konuşmayı bitirmeli miyim? Seni göreyim diyor sürekli rahatsız olduğumu belirttim ilk gün bile istedi instamda o kadar fotoda var ben istesem konu geçiştirir ama o ister direk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYüzden yol yapar o türler, zerre kadar bile güvenilmezler, değer de bilmezler. Konuşmayı bitirmek yetmez, her yerden engellerim ben olsam, canı cehenneme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBitirr. Net. Nefret ederim. Daha yeni yeni tanışırken fotoğraf isteyen ya da boy kilo soran erkeklere ya... Çok şey yazardım ya yorumum ihlal alıp kaldırılır! diye yazamıyorum...
00 Yorumla
1 yılBu erkek milleti ne garip canlı ya... Zaten instagramda bir dolu foto var hala foto at... Sana foto attırıp belki bir nude mu atar diyorlar yarım akıllarıyla
09 Yorumla
Soran1 yılKesinikle katılıyorum kim olursa olsn rahatsız edici hadi hepsini geçtim yeni tanıştın sen ne bu isteme samimiyeti
- 1 yıl
Uzak dur bacım allahın abazaları
- 1 yıl
Bunların biraz da sebebi şöyle gördün mü bak nasıl diyen kişilerden dolayı herkesi aynı sanmak bazı kadınlar yüzünden hocam
Engel basıp geçmiyor çoğunu aynı sanıyor erkekler malum demek kızlar böyle vs diye gibi gibi bir hemcins problemi - 1 yıl
@GereksizBilgi80 biz bacımla konuşuyorum ya
- 1 yıl
Tamam hocam bir şey demiyorum bende zaten çok az bir kadın kesim yüzünden kafasız çoğu erkek böyle sanıyor dedim sadece hepsini aynı sanıp aynı şekilde elde edecek vs
- 1 yıl
Yarım akıllarıyla? Şu an kullandığın bütün icatlar, aletler erkeklerin eseri. Kuş kadar beyninle erkeklere laf etme. F💩minist
- 1 yıl
Blablacı sana dedim
- 1 yıl
Yorumum sana. Soran arkadaşa değil. Bahsetmeyi de kapatmış. Biliyor insanlara karşı kötü davrandığını ya ondan
- 1 yıl
@Alpha_Rules boş ver git bence
Anlık yüzünü, gözünü görmek istiyorsa sorun değil de, daha farklı detaylar bekliyorsa uzak dur bence.
Yüzünü beğeniyorsa ilk safhalarda sıkça görmek istemesi çok olağan çünkü.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, bu durum biraz sıkıcı gibi görünüyor, değil mi? Eğer rahatsız hissediyorsan, bu duygularına kulak ver. Sağlıklı bir iletişimde karşılıklı saygı çok önemli ve biri senin sınırlarını zorluyorsa, bu bir kırmızı bayrak olabilir. Eğer onunla kendini rahat ve güvende hissetmiyorsan, belki de yeni flörtlere yelken açmak daha iyi bir seçenek olur 😉
Biliyorsun, flört etmenin keyfi karşındaki kişiyle rahat ve mutlu hissetmende yatıyor. Belki de flörtlerini daha iyi değerlendirebileceğin yeni bir sayfa açabilirsin. Kendine her zaman öncelik ver ve bizi habersiz bırakma! Böyle durumlarda sen ne yapardın?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
79Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbitirmelisiniz evet
00 Yorumla Herkesin gördüğü değil de sadece ona özel çekilip attığın foto karşı taraf için hep daha özel olmuştur. İşte bu özel duyguya erişmek istediğinden ve sana karşı olan yoğun duygusundan dolayı iştiyor olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken husus fotoğrafın içeriğidir. Tutup da nude, bikinili, iç çamaşırlı, bol dekolteli fotoğraflar istiyorsa arkana bakmadan kaç. Erotiklik içermeyen istekler makuldur.
53 Yorumla
Soran1 yılNude olaylarına hiç girmem ben ama dün akşam tanıştık dün istedi o kdr da fotom var hepside yeni hadi atiyim dedim attm sabah kalktık 2 kelime konuştuk yine istedi anlık at dedi ben dedim rahatsız oluyorum vs sen bilirsin dedi yazmadi daha
u 1 yılBunun niyeti bozuk o zaman canım ya. Üstü kapalı bir şekilde sapıklık yapıyor gibi geldi.
Soran1 yılMantıklı tabi çünkü dün tanıştığın birinden sürekli anlık istemek normal değil
1 yılSextıng pesınde gibi ciddi dusunmuyo yol ver gitsin.. İnsan yenı tanıstıgı bırını merak edebılır ama daha cok karakterını merak edersin.. ayrıca Kişi görsele kafayı takmışsa fazla yüzeysel düşünüyordur... Öylesiyle konuşacak konu bulamazsın üç lafından biri cinsellik çağrıştırır..
42 Yorumla
Soran1 yılZaten fotolarım yeterince var diyorum , onun ise yıllar öncesine ait bn güncel halini görmek için bir tane istedim ki rahatsız olmasın diye ilk günden istedi tamam attım ertesi gün yine istedi rahatsız olduğumu belirttim bn istediğim zaman atarım dedim sen bilirsin dedi konuşmayı kesti ve takipten çıktı ne kadar doğru bir davranış sence?
- 1 yıl
Kafa yapılarınız ve aşktan beklentiniz uyuşmuyor.. Daha henüz yolun başındayken kendini belli etmesi senin açından iyi.. Ne kadar erken o kadar az uzuntu.. Iyı geceler.
1 yılİnsan kiminle, nasıl biriyle mesajlaştığını merak ediyor, ama 2 günde bu kadar darlanmaz. Muhabbeti sardıysa ve devam etmek istiyorsan net olmayan bir fotoğraf ile aşağı yukarı fiziğini blli eden bir şey göster.
İstemiyorsan direkt engelle her yerden.
00 Yorumlaokadar rahatsız oluyorsan bitir tabi hatta şöyle yap bitti yazan bir resim bul tamam atıyorum de gönder :)))))))))
23 Yorumla
Soran1 yılZaten fotolarım yeterince var diyorum , onun ise yıllar öncesine ait bn güncel halini görmek için bir tane istedim ki rahatsız olmasın diye ilk günden istedi tamam attım ertesi gün yine istedi rahatsız olduğumu belirttim bn istediğim zaman atarım dedim sen bilirsin dedi konuşmayı kesti ve takipten çıktı ne kadar doğru bir davranış sence?
- 1 yıl
amacını belli etmiş zaten 😏 takılma boş ver de geç
1 yılseni tanımayı değil görmeyi isteyen erkek seni sevmeyecektir. kullanacaktır.
37 Yorumla- 1 yıl
sözüm başlangıç aşaması için geçerlidir.
- 1 yıl
çok yerinde bir söz olmuş gerçekten öyle
Soran1 yılCok iyi anladım ki zaten takipten çıkmış
- 1 yıl
Ama seven erkek de görmek ister
- 1 yıl
aşırı takıntılı aşık değilse hiçkimse her gün fotoğraf istemez bir de anlık istiyorsa kaldı ki kızın fotoları varmış zaten ha belki güvenmediği için de istemiş olabilir ilk ama 2 güne bir foto istiyorsa amacı farklıdır bence çünkü gerçekten amacı farklı olmayan evet merak ediyordur ama sürekli fotoğraf için rahatsız etmez uygun zamanlarda zaten kız atmak isterse atar veya karşı taraf bir ister iki ister fazlasına gitmez
Soran1 yıl@tyjudjjtjsjds Kız seni yerim ne kdr doğru konuştun 2 gün diyorum ama 2 gün bile olmamıştı akşam tanıştık istedi ertesi gün yine istedi bende sinirlendim sevmiyorum dedim istediğim zaman atarm dedim ama yok sen bilirsin dedi takipten çıktı 🤦🏻♀️
- 1 yıl
boş ver canım değmez öyleleri için hiç yorma kendini canın nasıl istiyorsa öyle davran tecrübeyle sabit çok gördüm öylelerini maalesef adam olamamışken akılları hep başka yerde
1 yılBu tipler bitmiyor maalesef. Ve işin en üzücü yanı ne biliyor musun arşivleri var. Sürekli kızlardan foto aldıkları için alışmışlar. Bitir tabi zarar ziyan böyleleri.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılSeni görmeyen birisinin sana faydası olmaz. Oldu görüşmeden imzaları atın sonra vaz geçin böyle bir şey olabilir mi:D
016 Yorumla
Soran1 yılYa benim yeni bir sürü fotom var hesabımda daha 1,2 gün önce attm onun ise yıllar öncesine ait yeni bile degl ama benden istiyo dün attm 2 gün bile olmadı tanisali bugün yine istedi rahatsız olduğumu belirttim yazmadi
- 1 yıl
Anladım ben hiç görmedi seni zannettim. Öyle ise haklısın. Ama onun da kafasında ne sorular olduğunu bilemeyiz. Yine de daha önce dile getirmişsin. Davranışı da daha sonra söylediğin şeye vermiş olduğu tepkisi de saçma ve çocukça. Bence konusmayı kesmelisin. Ciddi gibi durmuyor.
Soran1 yılDün baya net konuştu evlilik istiyorum vs diye neyse anlık at dedi attm akşam konuşmayı erken kestik bugün yazdı yine anlık istedi ya dedim rahatsız oluyorum vs sen bilirsin dedi teşekkür dedim daha da yazmadi
- 1 yıl
Yazmayı kesmemiş. Ama dediğim gibi çocukça davranmış. Bir hanım efendiye nasıl davranması gerektiğini bilmeyen birisi de olabilir. Bilemiyorum. Ama böyle bir sebepten de ciddi düşünüyorum dediğin insanla tatsızlık yaşamazsın. Her halukarda saçma geldi davranışları.
Soran1 yılYok akşam ben uyucam dedim öyle kestik hatta dedim tanıştığıma memnun oldum senide fazla rahatsız etmeyeyim hiç demedi bende memnun oldum yok estağfurullah falan direk iyi uykular dedi neyse sabah yazdı yine bide uzun cümleler hiç kurmuyo 1,2 kelime konuştuk yine anlık istedi rahatsız olduğumu belirttim sen bilirsin dedi yazmadi
- 1 yıl
Yazışmayı kesmelisin. Daha il günden böyleyse hiç çekilmez biliyor musun.
Soran1 yılCidden hiç anlamadım bundan konuşma hevesi yok gibi tek kelimelerle konuşuyor
- 1 yıl
Zaten senin de hatan var hemen güvenme. Daha tanısalı kaç gün oluyor öyle her evlenmek istiyorum ciddiyim denilene inanılır mı? Herkese güvenip beklentiye gitme böyle 2-3 günde.
Soran1 yıl2 gün bile degl dün akşam cevap verdim hemen konuya girdi amacım flort etmek vs değil dedi evlenmek istiyorum vs yaşım mesleğim bu dedi seninde soracağn şeyler varsa sor dedi öyle ama o kdr soğuk ki anlatamam anlık istedi attım bugün yine istedi atmadım sen bilirsin dedi yazmadi ben anlamıyorum bir tane düzgün bile çıkmaz mı karşıma
- 1 yıl
Uyum önemli. İyi insan olabilir samimi de olabilir ama uyumunuz yok ise bir anlamı yok. Sen hoşlaşmışsın gibi düşünüyorum yoksa sormazdın da burada. Ama inan bana uymuyorsa sana, çokta şey etme derim.
Soran1 yılHoşlanmak degl zaten konuşmaları çok soğuk heyecan yaratmadı ama mantıksal olarak yaklaştım tekrar foto isteyince takılı kaldım
- 1 yıl
Sevgili olmadan sevgiliymiş gibi davranmak istemiş
Soran1 yılİşte benide rahatsız eden bu belli bir süre konussaydk atardım ama şimdiden sürekli istemesi rahatsız edici
- 1 yıl
Garip :D Zaten tee en baştan eğer sen sormadıysan evlenmek istiyorum ciddiyim gibi şeylere girmesi de garip gelmişti. O yüzden belki de bir bayana nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur dedim, Bir arkadaşım var onun da kızlardan yan apek şansı yok. Neyse evlenmek istiyorum dedi kız bir arkadaşım var severim iyi insan o da evlenmek istiyorum diyordu. Buluşturdum bunları yanlarında bir kahve içtim sonra kalktım gittim. İkisi de iyi insan 15 senelik tanısıklığım olduğu ailelerini tanıdığım insanlar. Kız aradı 1 saat sonra gittim yanına yaw diyor daha soyadını bilmiyorum evi dizdi bu kendi kendine hiç hoşlandın mı ne düşünüyorsun bilmem ne falan yok. Ayı gibi odun gibi bir adam istemiyorum dedi. Çocuk 2 üniversite mezunu bir avukat :D Yani bazı insanlar kadınlara nasıl davranacağını gerçekten bilmiyorlar.
Soran1 yılAl bak işte 🙂sorun tamda bu arkadaşın çok normal tepki vermiş evet belki niyet o olabilir ama tanımak daha önemli ne bileym senin huyunu suyunu onlar en azından buluşmuş benim ki uzak mesafe ve tanışıp tanışmak evlilik istiyorum dedi görmedin etmedin sürekli foto istemek ile olmaz
Soran1 yılSana dedik zaten tanıştığıma memnun oldum vs dedim hiç demedi bende vs düz bir insan
Hiç görmeyen birisi illaki görmek için ister ancak bu sürekli sürekli sürekli kabak tadı verir.
03 Yorumla
Soran1 yılYa onun instasinda yıllar öncenin var benm ise yeni ve hala istiyo dün attm yine istedi ya rahatsız oluyorum dedim iyi sen bilirsn dedim daha da cevap vermedi
Soran1 yıl2 gün bile olmadı tanisali dün istedi attm bugün yine istedi biliyorum atsam akşam yine isticek rahatsız olduğumu belirttim yazmadı daha
İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. instagramda o kadar resim olmasına rağmen istiyorsa bence çocukta algı problemi var yol ver geç
10 Yorumla
1 yılDemekki seni filimde uynatcak seni ünlü yapacak şaka yaptım iki günde sıkınkı 1 hafta sonra çıplak resim isteyecek dikkatli ol derim
10 Yorumla
1 yılO fotoğrafları ne yaptığı belli değil. Hem zaten görmüş. Amacı başka açıdan fotoğraf görmek
12 Yorumla
Soran1 yılİnanın hepsi yeni fotolarım attm tamam yine istedi ya rahatsız oluyorum dedim sen bilirsin dedi üstelik 2 gün bile olmadı tanisali
- 1 yıl
Konuşma gerçekten sapığın teki bas engeli diğer fotoğrafların tehlikede hem ne olduğu belirsiz biri
Burdada aynı zekiler var selam yazıp seni bi göreyim diyen çok denk geldi
18 Yorumla
Soran1 yılHah aynısı yemin ediyorum ya var zaten fotom dün istedi attm bugün yine istedi ya rahatsız oluyorum dedim sen bilirsin dedi yazmadi
Soran1 yıl😀kız Allah seni ahaha ama cidden çok rahatszi edici hadi hepsini geçtim daha dün akşam tanışma evresi ne alaka bide ne biliyo musn onun yeni hiç fotosu yok hepsi 3 4 sene öncesine ait
Soran1 yılAttı 1 tane oda çok bulanık gbiydi sanki kamerasını silmemisti
Soran1 yılAy oldu her gün her saat ataym rahatsız oluyorum belki müsait deglm ams
1 yılEngeli basıp geç aptal aptal insanlarla muhatap olma
122 Yorumla
Soran1 yılYa onun instasinda yıllar öncenin var benm ise yeni ve hala istiyo dün attm yine istedi ya rahatsız oluyorum dedim iyi sen bilirsn dedim daha da cevap vermedi
- 1 yıl
Demekki beklentisi ciddi bir ilişki değil seks falan
Soran1 yılUzak mesafe nasıl olacak o
- 1 yıl
Sexting de cinsel beklenti olabilir herkes çapına göre
Soran1 yılHiç öyle şeylerm yok dedi hani istersem öyle uyar vs demişti de daha yazmadi
- 1 yıl
Dene ve gör o zaman
Soran1 yılHalbuki evlenme amacı var sözde öyle dedi
- 1 yıl
Shshhs güldürdün beni sabah sabah
Soran1 yılYa ne ama cidden öyle çok net konuştu ben çok uzatmayı sevmem amacım evlilik vs vs
- 1 yıl
Abi kadınlara duymak istediklerini söyledikten sonra herşeyi yaptırabilirsin acayip
Soran1 yılNe yani bu kdr mi şerefsizler
- 1 yıl
Türkiye'de yaşıyorsun.
Soran1 yılNe yapalım şimdi kimseye guvenmcek miyz
- 1 yıl
Hayır tabiki güvenme
Soran1 yılUzak mesafe bide zaten istemiyodm uzak mesafeyi foto olayida rahatsız etti
- 1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi kadar acınası bir şey yok
Soran1 yılDimi hiç güzel değil
- 1 yıl
Aynen öyle problemi bitmez ve karşındaki insanı hiçbir zaman tanıyamazsın
Soran1 yılHani nasip derdim sürekli ama hep bi bisi cikiyo tıpkı bunda olduğu gbi aynı şehirde olsaydık hiç foto demeden görüsrdk
- 1 yıl
Belki de hayatına alacağın insanla için kriterlerinde güncelleme yapman gerekiyordur
Soran1 yılNasıl bir kriter? İşi gücü yerinde bana uygun birini istiyorum işte aynı şehirde mesela çok mu
- 1 yıl
Vaktin varsa yazabilir misin yorumda konuşmak yorucu
Sürekli istemesi doğru değil. Ama açık resim istemiyorsa ve tek kusuru buysa çocuğu harcama bence🙂
00 Yorumla
1 yılSeni görmek istiyor. Gayet normal bir istek. Bu kafayla erkekleri kendinden kaçırırsın hep
013 Yorumla
Soran1 yılYaw ne alaka 2 gün bile olmamış konuşmaya başladığın gün ister misn ertesi gün yine ister misn instada zaten fotolarim var
- 1 yıl
2 gün az bir zaman mı? Millet ilk gün kafede buluşup direk yatağa giriyor. Sen 2. günde foto bile atmıyorsun. Neyse bildiğin gibi yap o zaman. Ben bana fotoğraf atan kızlarla buluşmuştum mesela. Sen gibi biri çıksa, atmasa buluşmazdım mesela. Kendi tercihin, kararın. Ama bence bu erkekle konuşmaya devam et. Hemen pes etme küçücük bir engelde. Karşılıklı birbirinizi tanıyın. Bir çay için
- 1 yıl
Belki güzel bir ilişkiniz olucak nerden biliyorsun. Dene bir bence. Hemen ufacık şeyden silme, engelleme moduna geçme
- 1 yıl
Ki fotoğraf isteme bir engel bile değil. Kötü bir şey bile değil. Böyle düşün. Ama anlaşamıyorsanız orası farklı ona bir şey diyemem
- 1 yıl
Acaba sert mi çıktın? Seni erkeksi bulduğu için hoşlanmamış olabilir cümlelerinden. Ya da başka bir şey mi konuşuldu aranızda? Anlatmadığın bir şeyler var mı?
Soran1 yılHicte bile çokta iyimser ve anlayışlı bir davranış ile yaklaştım o çok soğuk biriydi mesela tanıştığıma memnun oldum dedim hiç bnde demedi bu çok sgyscza bir durum
- 1 yıl
Yani cevap vermek istememiş olabilir tanıştığıma memnun olduğuma ben de demiyerek. Bu çok da abartılacak bir şey değil. Ama kadınlar genelde olayları tek taraflı anlattığı için o yüzden tam bir yorum yapamıyorum maalesef bütün konuşmaları görmem lazım. Sadece bu anlattıkların kadarı için söylüyorum onun isteklerini yapmadığın için senden soğumuş
- 1 yıl
İstekleri mi hocam foto at demiş bir defa atmış bir daha istemiş üstelik profilini fotolar atıp doldurmuş kız böyle kadına da erkeğe de karşıyım kölelik kalkalı çok oldu hani bilginize
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 Reis sen ayakta uyuyorsun herhalde bir Twitter a finansal kölelik yaz bakalım kadınlar erkekleri nasıl köle olarak kullanıyor kullanıyor binlerce erkek binlerce kadına köle olmuş durumda
- 1 yıl
Onların andavallıgı beni ilgilendirmez zira dediğim olayla alakasız hocam yorumun
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 Sen neden kadınları bu kadar savunuyorsun? Feminist misin?
- 1 yıl
Savunmak mı ah şu okuduğunu anlamama ülke de çok genel erkek kadın karşıyım wp num isteyenleri de engelliyorum baş edemezsem kadın vs hocam kimse kimseye bir şey atmak ya da vermek zorunda değil erkek olarak da finansal köle olmak zorunda değiliz ya da her isteyenle gidip bir şey yaşamak zorunda değiliz
Görmek istiyordur ne var bunda? İletişiminiz iyiyse görmezden gel bu durumu.
04 Yorumla
Soran1 yılYa 2 gün bile olmamış üste üste istemek nedir dün istedi anladık bugünde istedi noluyo ya
- 1 yıl
O da ondan ısrarla para istesin, fotocu elemana da dersin iletişiminiz iyiyse görmezden gel diye.
- 1 yıl
İyi. Neyse ki fotoğrafın şirin yoksa daha uzatırdım.
Biz erkekler görsel varlıklarız seni merak ediyor bitirmek yerine istediğini ver mutlu et
02 Yorumla
Soran1 yıl2 gün olmamış bile neyini mutlu edicem kocam değil bir şeyim değil
1 yılNextle bunu nereden buldun bu seyi elinde gezen ergeni erkek mi yok ya bu ne terbiyesizlik foto çekmiş anan çeksin diyemedin mi
00 Yorumla
1 yılSürekli fotoğraf isteyen erkekten adam olmaz böylelerinin beyini sadece c. çalışır zaten engelle gitsin
00 Yorumla
1 yılNasıl fotoğraf isteğine bağlı ve her istediğini yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 günde ne fotosu?
İnsan önce tanımaya çalışır. Rahatsız olduğunu söylediğin halde istiyorsa senin rahatsız olman umrunda değil.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEmpati yapıyorum fakat genede doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Bu noktada önemli olan senin bu davranışa karşı nasıl bir hamle yapacağın 👍 bu noktada senin hem takipten çıkıp hemde engelleyip hayatına kaldığın yerden devam etmen gerekiyor. Eğer iletişim kurmak için uğraşırsan kendini değersizleştirirsin.
1 yılFoto isteme hastalığı
Manyakların dsn nefret ederim dedolsun engelle00 Yorumla
1 yılRahatsız oluyorsan açık açık söyle yine de anlamıyorsa sil gitsin bu kadar basit
00 Yorumla
1 yılRahatsız olduğun halde devam ediyorsa neşteri en başından vur.
00 Yorumla
1 yılOf bıktım cidden bu tarz erkelerden ve geneli de öyle artık
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılSürekli foto isteyen birisiyle konuşmaya devam etmem sizde etmeyin
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Saygı duymayıp ısrar ediyorsa sen de yazma bence
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDaha duruyor musun hemen sil bu basit erkeği ne işin var öyle dandikle
00 Yorumla Bence o adam foto değil seni istiyor ! Gönderme kız foto
00 Yorumla
1 yılarkadaş ortamında hava atmak için onun derdi senden nude almak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir erkek anlayışlı değilse baştan bitirilmeli böyle narsistler çıkmıştı karşıma rahatsız ediyorsa engeli bas
10 Yorumla
1 yılÇok kötu. Yani fotonu okdr çok istiyorsa atma çirkinleşiyormu laf atıyormu ona bak eger sana kızıyorsa sinirleniyorsa kufrediyorsa konuşmanı bitir bence çogu kişi de böyle seni kullanmaya çalışıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzak mesafe ise istemesi normal ama ne için istediğine göre değişir.
04 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe evet
Cevap sahibi1 yılO yüzdendir, nasıl birisi gördüğünüz kişi yani fotoğraftan da olsa insan anlaşılır ya da konuşma tarzından.
Soran1 yılCok soğuk biri yıllardır foto paylaşmamis sevmem dedi sadece dün akşam tanıştık dün anlık istedi bisi demedim sabah kalktık 2 kelime konuştuk yine istedi rahatsız oluyorum böyle istenmesinden dedim
Cevap sahibi1 yılSoğuk birisi sıkıntı ya bakarsınız işte, hemen onunla olacak değildir.
Gizli Üye(30-35)1 yılVarsa gördüyse hala istiyorsa beğenmiyor olabilir veya amacı farklıdır vücudunu görmek istiyordur
01 Yorumla
Soran1 yılCok var fotom evet , hepside yeni ve dün istedi tamam attm e bugün yine istiyo rahatsız olduğumu belirttim sen bilirsin dedi yazmadi üstelik onun hiç yeni fotosu yok hepsi yıllar öncesine ait 2,3 tane
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkalari ile de konuşuyordur o çocuk benim eski sevgilim oyledi en son bir yerine mi sokacan fotoyu dedim ne ikede bir istiyon neyse ayrıldı benden hiçte pişman değilim çünkü başkası ile de konuşuyormus
10 Yorumla
1 yılHiç gormediyse normal ama sürekli hergun foto istiyorsa yorucu
112 Yorumla
- 1 yıl
Hm seni rahatsız ediyorsa çok zorlamamali onun yerine buluşup zaman gecirmeyi istese daha güzel
Soran1 yılUzak mesafe dedim ya benm yeni fotolarımı hepsi instada hatta 1 2 gün önce attm onun ise ta yıllar öncesine ait var yeni bile değil ama benden anlık istiyor at seni görmek istiyorum diye bende diyorum ki zaten var hepsi yeni neyimi gorcen daha hadi hepsini geçtim 2 gün bile olmadı tanişali
- 1 yıl
Hmm anladım daha özel şeyler bekliyor gibi geldi bana ama yavaş yavaş olmalı bu şeyler bu şekilde bunaltarak olmaz
Soran1 yılİsterse aradan 10 yıl geçsin yine kocam olmadan atmam daha 2 gün olmadı tanisali anlık foto istiyor rahatsız oldum
- 1 yıl
O zamaj istekleriniz birbirine uymuyor gorusmeyi kesmen iyi olur
Soran1 yılSen dün akşam tanıştığın bir kızdan anlık ister misn sürekli
Soran1 yılya da evlilik düşünüyorum vs der misn
- 1 yıl
Anlık isterim ama evlilikte dusunebilirim sürekli istemediği halde ısrar etmem ama kafalar uymuyordur
Soran1 yılRahatsız edici her açıdan
- 1 yıl
Sürekli istemesi rahatsız olduğunu bildiği halde uyumsuz olduğunuzu gösterir
Soran1 yılBelirttim evet sen bilirsin dedi yazmadi zaten
Erkekler yatırım yapacağı şeyi görmek ister batmamak icin
02 Yorumla
Soran1 yılSanki kendileri Brad Pitt neylerine guveniyolar
İnstagram ında fotoların var ise 2 ci gün derdi ne ki
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSimdi 1 ay boyunca atmasan ve en son gorse ve tipini begenmese ayrilsa haksiz degil, en azindan bir kere gormek gerekiyor. Ha 2-3 gune bise demem ama 1 hafta gecsin bende bi goriyim derim ama.
02 Yorumla
Soran1 yılBenim zaten fotolarim var bu bir ikincisi 2 gün bile olmamış konuşmaya başlayalı dün istedi okey bugün de istedi rahatsız oluyorum dedim sen bilirsin dedi yazmadi daha zaten
Cevap sahibi1 yılYazma boş ver bunu
1 yılNe yapmak istiyor ki zamanla cıplak ta ister simdi senden alıstırırsan
05 Yorumla
Soran1 yılInanın hepsi yeni fotolarım attm tamam ertesi gün yine istedi ya rahatsız oluyorum dedim sen bilirsin dedi üstelik 2 gün bile olmadı tanisali
- 1 yıl
Bence atma boş ver engelle gitsin ağırmayan başını ağırtma boşuna
- 1 yıl
Zaten bu pisliği yuzunden insan her şeyden soğuyo evlenmek bile ıstemıyor sonra zamanla neymiş zamanında buna resim attım bunu sevdim gerçekten boşa zaman kaybı
Soran1 yılKonuşmayı bıraktık zaten canım
- 1 yıl
En doğrusu
1 yılAbazalıktan istiyo prim verme başkalarına yavsasın. Boydancı tayfa bunlar 😀
10 YorumlaNiyetini baştan belli etmiş zaten konuşmaya hiç gerek yok.
10 Yorumla
1 yılKonuyu farklı bir noktaya çekmeye çalışabilir ilerleyen zamanlarda
00 Yorumla
1 yılBöylelerini direk engellesen de olur. Nasil istiyorsan öyle yap yani
00 Yorumla
1 yılÜç bu fotoğraf isteme olayı bitmemismiydi ya çok klişe eskiden kalmadı mı bu
00 YorumlaSapık uzak dur. Yalnız öl daha iyi iyice zıvanadan cıkmıs millet.
00 Yorumla
1 yılNe iğrenç davranış ya. Rahatsız oluyorsan söyle devam ediyorsa bitir, napican başka
00 YorumlaDirek bitti de hatta hiç bir şey deme her yerden sil
00 YorumlaBence engele gitsin, Böyle tipler koleksiyoncular tipe ayıracağı zamana göre Filtreleme yapar 😉😉
00 Yorumla
1 yılNerede tanıştınız
110 Yorumla
Soran1 yılSosyal medya canım
- 1 yıl
Yüz yüze geldiniz mi
Soran1 yılHicc sıfır dün akşamdan itibaren konuşmaya başladık
- 1 yıl
Anladım o seks için seninle iletişim kuruyor engelle gitsin sosyal medya dan sevgili olunmaz
Soran1 yıl2 gün bile degl sen dusun dün akşam cevap verdim hemen konuya girdi amacım flort etmek vs değil dedi evlenmek istiyorum vs yaşım mesleğim bu dedi seninde soracağn şeyler varsa sor dedi öyle ama o kdr soğuk ki anlatamam anlık istedi attım bugün yine istedi atmadım sen bilirsin dedi yazmadi ben anlamıyorum bir tane düzgün bile çıkmaz mı karşıma
- 1 yıl
İnternette bu işler olmaz ki zaten saçmalık daha yüz yüze gelmemişsiniz hemen evlilik konusunu açıyor
Soran1 yılBanada saçma geldi tamam ne kdr düşünüyorsan düşün yüz yüze gelip vakit bile geçirilmedi bile
- 1 yıl
İnternet ortamı seks ortamıdır kafaya takma
Soran1 yılBir tane düzgün birini bulamıyorum ki bıktım böyle tiplerden
- 1 yıl
Boş ver akışına birak hobilerinle ilgilen
İstemiyorsan uzatma sil gitsin
20 Yorumla
1 yılEe bi malzemeyi görmek lazım
013 Yorumla- 1 yıl
@cinvartonikyok Çok kötüsün
- 1 yıl
Niye kız görmeyelim mi
Soran1 yılKnk fotom var zaten hepside yeni onun yıllar öncesine ait bide yeni bile yok 2 gün olmadı tanisali anlık at diyo attm bugün yine istedi rahatsız olduğumu belirtm yazmadı
- 1 yıl
O zaman haklısın knk böyle şeyler karşılıklı olmalı
Soran1 yılAnlamadığım her gün her gün anlık ne edecen
Soran1 yılHadi çoktan tanışsak anlarım 2 gün bile olmadı
- 1 yıl
Sapık herhalde
Soran1 yılHiç öyle bir görünüm vermedi bilmiyorum zaten sen bilirsin defi daha da yazmadi
- 1 yıl
Sen isteyince neden atmıyor
Soran1 yıl1 kere attı oda pek net değildi sanki kamerasni silmemisti o benden tekrar istedi vs atmadım benim senden istemem gerekiyorjen sen benden istiyosn dedim sen bilirsin dedi yazmadi
- 1 yıl
boş ver o zaman ya
Soran1 yılZaten hevesim gelmiyo artk
- 1 yıl
Tamam boş ver
- İnternet & Teknoloji konusunda 760 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle bitirmelisin
10 Yorumla
1 yılHic uzatma yol ver gitsin
10 YorumlaIsrarla böylelerini nasıl buluyorsunuz anlamıyorum
10 YorumlaBilerek yapıyor konuşmayı kes.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılDemek sanal seviyorsun.
00 Yorumla
1 yılHerkes resim ister sen istemeyecek misin
00 Yorumla
1 yılsana kalmış ki millet nude atıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > 2 gündür konuşuyoruz sürekli fotoğraf istiyor. Konuşmayı bitirsem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler