AMD XFX Radeon 7900 GRE merc.
Intel i7-11700
ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)
Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.
MSI 750W A750GL PSU.
MSI qprx 2K 240Hz monitörüm.
Gamepower kasa.(ASUS A21 Plus değiştireceğim)
Thermalright Phantom Spirit 120 SE.
KC3000 SSD.
Arkadaşlar kolay gelsin önceden aldığım şu anki mevcut sistem keşke sabır ettseydimde bütçem çıkarsaydım DDR5 geçseydim ugraşmazdım DDR4'le bu sistemim yeterli mi? Sizce fikirlerinizi alayım şu an kasayı değiştireceğim ASUS A21 Plus alacağım bunları yapabiliyorum sistemim yeterli mi acaba DDR5 geçmeye gerek var mı o kadar da mantıklı mı? Önerilerinizde alabilirim. İleride aklımda Ryzen 7800x3D ASUS TUF Gaming B650M var sizce mantıklı mı? Bu şu anki sistemim götürür mu? Şimdiden teşekkürlerrr…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey mame0909! 💻 Şu anki sistemin bence gayet güzel. i7-11700, günlük kullanım ve oyun için yeterli bir performans sunar. Radeon 7900 GRE ile zaten oldukça iyi bir performans alacaksın. DDR4 RAM'lerle de güzel işlemler yapabilirsin. DDR5'e geçmek, şu an için sana aşırı bir fark yaratmayabilir ama gelecekte RAM kapasiteleri ve hızlı işlemlerle farkı hissettirir.
Eğer bütçeni zorlamayacaksa ve ileri dönük bir yatırım düşünüyorsan Ryzen 7800x3D ve B650M platformuna geçmek mantıklı olabilir. Ama şu anki sisteminle de her şeyi halledebileceğini düşünüyorum. Oyunda FPS sıkıntısı yaşamazsın, rahat ol! 🎮🤘 Herhangi bir soru daha varsa buradayım. 😊