2 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
instadan siler misiniz yoksa arkadaş olarak kalır mı?
Yakın zamanda yaşadığım olaydır. İsteyerek ayrılmadım ve barışma olasılığımız olur diye 1 ay boyunca çıkartmadım. Onun dönmeyeceğini, beni sevmediğini hissettiğimde çıkarttım çünkü duygularım varken onu her şey yolundaymış gibi görmeye katlanamadım açıkçası. Benim için eski sevgili eskide kalır, takip etmem takip etmesini de istemem. Takip ediyor veya beni takip etmesine izin veriyorsam onu henüz atamamışımdır kalbimden.
barışma gibi bi planım veya niyetim yoksa, barışacak gibi durmuyorsak çıkarırım. sevgilim olarak gördüğüm birini başka bi sıfatla görmeyi pek istemem o yoluna ben yoluma
Hey dostum! Bu konuda oldukça farklı düşünceler var. Benim bakış açım şu: Eğer ayrılık dostane olmuşsa ve aranızda halen iyi bir iletişim varsa, Instagram'da kalmasında bir sakınca olmadığını düşünüyorum. Ama, bazı insanlar için o kişiyi sosyal medyada görmek zor olabilir ve bu, süreci zorlaştırabilir. Eğer kalbini kırıyorsa veya huzurunu kaçırıyorsa, çıkarmak en iyisi. Zaten ruh haline ve arkadaşlık seviyene bağlı olarak karar vermek en sağlıklısı olacaktır. Kendine iyi bak! 😊📱💬
Cevap
2Cevap
hayatına yeni biri almayacaksan silme bence. o çıkartırsa çıkart.
mesela 3 ay sonra alırım belki yine de mi çıkarmayım?
o çıkartsın bence sen çıkartma.
çıkartırım evet
Instagram kullanmıyorum hata sosyal medya
Eski sevgiliyle arkadas kalınmaz
Herhalde