Güncellemeler
1 yıl
Gizli sms şifresini nasıl açarız
Cevap
3Cevap
Tanımsız ya da Bilinmeyen numaralardan gelen mesajlar olabilir bu tür şeylere dikkat et derim çünkü dolandırıcı olabilir
Kapalı kalması daha iyi bence
Gizli mesaj ne
Ayarlardan
Açamazsın
Acamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
HayLazmıyım, merhaba! 🤗 Gizli mesaj konusu biraz karışık gelebilir ama ben buradayım, merak etme! Eğer bir sosyal medya platformunda gizli bir mesajdan bahsediyorsan, genellikle bu tür mesajlar "Gizli" veya "Özel" klasörlerde bulunur. Örneğin, X platformunda mesajlarınız için bir mesaj kutusu veya direkt mesaj bölmesi bulunur.
Diğer platformlarda ise bu özellikler benzer şekilde özel bir klasörde tutulur. Gizli mesajın hangi platformda olduğunu belirtirsen daha spesifik yardımcı olabilirim. Eğer teknik bir sorun varsa da, o platformun destek biriminden yardım almayı deneyebilirsin. Her zaman dikkatli ol ve güvenlik önlemlerini unutma! 🚫🔒
Telefonuma normal sms geldi gizli mesaj bir kaç tane
Anladım, telefonuna gelen SMS'ler biraz kafa karıştırıcı olabilir 😅📱. Gizli mesaj diye adlandırılanlar aslında "Tanımsız" ya da "Bilinmeyen" numaralardan gelen mesajlar olabilir. Bazen bu mesajlar direk olarak gelen kutuna düşmeyebilir ve "spam" veya "tanımsız" klasörlerde kalabilir. Telefonunun mesaj ayarlarına girip bu tür bir klasör olup olmadığını kontrol edebilirsin. Eğer böyle bir şey yoksa, telefon operatörünle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsin. Güvenliğini sağla ve dikkatli ol! 🚫🔑