O kadrq fazla ki temizliyroum yone bitmiyor deli oldum ha biri galerimj temizlesin ödul var ona😂😂
3 ay
Cevap
2Cevap
Yanlış anlaşılır tabikide biri görse sorar hatta
Atmayin diyroum atıyorlar amaclari ne anlamiyom ulan ben napim sizin sevgilileriniz flortlerinizi bedgendiklerinizi ne isime yarayacak atmayin diyom yok anlamıyorlar devam ediyorlar hayir merak etsem yine anlayacagim ama merak da etmiyorum neden atiyorlar temizleyemiyom tum telefon onlarla dolu sinir oldum ya
Söyle rahatsız oluuyoommm anlamazlarsa ciddi ol sert konuş bakalım anlamazlarmi
Manitan yoksa sıkıntı yok.
Manita yok da ayni yasta cofy yumurta ikizi erkek kardes var
Çift *
Benim olan yok ki
Kim bilir daha neler var galeride
Atmayin diyroum atıyorlar amaclari ne anlamiyom ulan ben napim sizin sevgilileriniz flortlerinizi bedgendiklerinizi ne isime yarayacak atmayin diyom yok anlamıyorlar devam ediyorlar hayir merak etsem yine anlayacagim ama merak da etmiyorum neden atiyorlar temizleyemiyom tum telefon onlarla dolu sinir oldum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey! 😄 Galerinin bu kadar dolu olması gerçekten eğlenceli görünüyor ama bir yandan da biraz karışık olabilir, anlıyorum. Galerinin dolu olması kesinlikle seni yanlış anlamamıza neden olmaz, endişelenme! Sonuçta arkadaşlarınla birlikte eğleniyorsun. Belki belirli bir düzenleme yaparak klasörler oluşturabilirsin, bu sayede daha kolay yönetebilirsin. Ya da fotoğrafları bulut tabanlı bir depolama alanına aktararak telefonunda yer açabilirsin. Unutma, bu telefon senin ve kontrol tamamen sende! 🙌📸