Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum acill !! ?

Merhaba arkadaşlar bugün sinir olduğum bir olay oldu bundan 4 5 ay öncesine kadar biri ile fake hesaptan konuşup kendi hesabımı ona açıklayarak çıkma teklifi etmişim kabul etmedi ve konu orada kapandı uzatmadım bugün ise yine aynı şahıs benim kendi hesabıma mesaj atarak yeter artık peşimi bırak diye mesaj atıp üst üste aramaya başladı bende ne oluyor diye dönüş yaptım bağırdı çağırdı birinin ona mesaj attığını ve hakaret ettiğini söyledi "gercekten atilan kufurlu hakaretli mesajlar var "ben yapmadığımı defalarca belirtmeme rağmen diretmeye devam edince bnde buyur istediğin kuruma gidelim şikayetçi olalım bulalım diye hayir sadece sensin diyip duruyordu ardından nerde olduğumu sorunca iş yerinde oldugumu belirrtim haftaya görüşelim ozaman dedim bağırıp çağırmadan sonra ben olduğuma nerden kanaat getirdin diye sordum daha önce yazmissin falan diye senin fotonu bana attı falan dedi bende gosterirmisin o fotoyu dedim "meğer ne hikmetse bir defalık atilmis"" diye cevap verdi işin bir garip yani evet daha önce konuştum ve konu orada kapandı bir daha yazmadim yemin ederim simdi bazi arkadaslar he he yemeyiz bu yalanlari diyecek ondan dolayi samimi ve ciddi oldugim için olmak icin neyse işin bir diğer garip yani okdr zaman geçmesine rağmen beni nasıl hatirladin ve direk benmisim gibi net konuştun sürekli konuşma esnasında kısık sesler geliyordu ortada foto yok konuşma esnasında etrafındakilerin sesi gayet normal ayrıca benim onunla konustugumu ve mesajlastigimi bilen bir tane arkadaşım yok ve en ilginç olanı instegram hesabımın gizli olması konuşma bittikten sonra direk engel attı Buda işin bir diğer garip yani mağdur veya sinirli olan bir insan neden içi soğumadan direk uzaklaşmak isterki çok garip degilmi kendi bir kaç arkadaşıma sorunca onların verdiği cevap bunun niyeti başka gibi oldu ben inanmak istemesemde kafamda kuşku oldu size sormak istedim teşekkür ederim fikir ve cevaplarınız için..
Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum acill !! ?