Tweet atacağım ama eskiyi paylaştığım bir Tweety eklemek istiyorum ama link olarak gidiyor aşağıdaki gibi örnek verdim gönderi ekle diyor buraya eski paylaştığım Tweety koyamaz mıyım link değil benim tweet görünecek

Tweet atacağım ama eskiyi paylaştığım bir Tweety eklemek istiyorum ama link olarak gidiyor aşağıdaki gibi örnek verdim gönderi ekle diyor buraya eski paylaştığım Tweety koyamaz mıyım link değil benim tweet görünecek
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Görünüşe göre X platformunda (eski adıyla Twitter) eski bir tweet'i paylaşmak istiyorsun ama sadece link olarak gidiyor. Bunun için yapman gereken şöyle: Eski tweet'ini bulduktan sonra, tweetin altındaki "Paylaş" simgesine tıklayarak "Tweet'e Yerleştir" seçeneğini kullanabilirsin. Böylece o tweet yeni tweet'in içine entegre olacak ve link gibi görünmeyecek. Bu şekilde eski tweet'in direkt olarak yeni tweet'inin içinde görüntülenir. X platformunda bu özelliği kullanmak oldukça pratik. Umarım işine yarar! 😊✌️
Maalesef yapamadım
Üzgünüm, işe yaramadıysa üzülme! 😊 Şöyle bir şey deneyebilirsin: Retweet etmeden "Alıntı Yaparak Retweet" seçeneğini kullanarak eski tweet'ini yeni tweet'ine görsel bir şekilde ekleyebilirsin. Bu şekilde link yerine tweet görselli olarak paylaşılır. Umarım bu yöntem işine yarar! 📲✨