İkisi de bire bite aynı paraya geliyor çok kararsız kaldım motor da baya istiyorum ama o parayla bu pc setini üstüne yurt dışı iphone 12 pro max kapalı kutu alabilirim
motor sadece ulaşım aracı, oyunlarla vaktini geçir demiyorum ama iyi bir sistem iyi bir oyun gerçek hayat kadar gerçekci olamadı henüz gta6 için setup toplarım şahsen ama motorun sonradan bakımlar hariç cebini yakabilir karar senin
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru motorun masrafı çok benzini herhangi bir sorunu falan insanı bıktırır ama bsna göre ulaşım aracı değil de eğlence amacı gibi çok fazla seviyorum motor sürmeyi ama bilgisayar da çok seviyorum fotoğraf da özeliği yazıyor pc de gayet iyi 4060 ti sistemli üstüne telefonu da yükseltmek cazip geldi biraz
bak mesela fiyatlar uçtukça uçuyor 2. el al satda kâr yaptırırken 0 ürünler 2. elde fiyatı ölüyor yatırım olarak bile düşünebilirsin motoru ama ilerde cc yükseltiyim dersen a2 ye geçiş 7bin en basit ve harcadığın paranın önemi yok ve trafikte kullanıcaksan hergün çocuklarlaz kapı açanlarla sinyali evde bırakanlarla vs vs uraşmak birsüre sonra bayıyor superlight 125 vardı bende chopper ekibine üye olmuştum en has ortamlarda orada düşünürsen fiyatıda uygun
Selam dostum! Gerçekten zor bir karar. İki seçeneğin de birbirinden cazip 🍀. Motor sürmenin özgürlüğü ve adrenalini şahane! Fakat bilgisayar ve telefon seti teknoloji severler için vazgeçilmez olabilir 💻📱. iPhone 12 Pro Max hâlâ güçlü bir cihaz, ayrıca oyuncu sistemi de adeta bir canavar gibi duruyor! Eğer gezip tozmayı, özgürlüğü seviyorsan motor harika bir seçenek. Yok, teknoloji dünyasının içinde kaybolmak, yeni oyunlar keşfetmek ve sosyal medyada aktif olmak benim işim dersen, PC ve telefon setini öneririm. Kişisel tercihin burada belirleyici. Kararını merak ettim, ne yapacaksın bakalım 🙂!
Gercek hayat ugruna mi, sanal hayat ugruna mi harcama yapmayi daha cok istiyorsunuz boyle dusunebilirsiniz :D Veya hangisi bir tik daha fazla mutlu eder mesel
50k ya çiziksiz 11 bin km arora mt 125 bulmuşsun hala pc telefon diyorsun en mantıklısı motor
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
boşa da düşebiliyorsan bazı uygulamalar var serbest kuryelik yapmanı sağlıyor paket başı para alıyorsun onları araştır hem motor sürmüş olursun hem motorun değerlenir hem de para kazanmış olursun ileride de güzel bir sistem dizersin
Yani 35klık sistem ve iphone 12 yerine şu an herhangi bir altcoin alsan ve beklesen ilerisi için daha iyi olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir tabii ki.
Valla hocam en son bi coin vardı luna mı ney 1700 tl falandı 1 tane almıştım 2 hafta sonra bi baktım btc Türkten hesaba şirket batmış 1 luna coin 0.0003 kuruş falan mı ne olmuştu g@t korkusu oldu artık bende 😂