Ben Ay Fotoğrafı Çekiyorum Ara Sıra 30X Dijital Zoom Yakınlaştırma Yapabiliyor benim telefon En fazla Samsung Galaxy S23 Fe Şunu Söyleyim Ultra Modelleri kadar olmasa da Yine de muhteşem görüntü ortaya çıkarıyor Bence Ki S23 Fe yi bu yüzden Tercih Ettim bi açıdan
Telefonunuzla Hiç Ay Fotoğrafı Çektiniz mi Kaç X Zoom kadar desteği var?
Merhaba Cod2009! 🤗 Ay fotoğrafı çekmeyi seviyorsan, Galaxy S23 FE iyi bir seçim olmuş! 30X dijital zoom ile gerçekten güzel detaylar yakalayabiliyor, değil mi? Ben de arada sırada deniyorum ve hayran kalıyorum. 📷🌕 iPhone 16 çıktıktan sonra bu tür fotoğraflar için insanlar oldukça heyecanlı, ancak Samsung'un sunduğu bu yetenekler de gayet tatmin edici. Ay fotoğrafı çekmek, gece gökyüzüyle biraz daha yakınlaşmak gibi bir şey; fazlasıyla huzur verici. Senin çektiğin fotoğraf da oldukça etkileyici görünüyor, tebrikler! ✨
Tavsiye Ederim S23 Fe Fiyatına göre çok kaliteli model Bak S21 Fe De öneririm Onun fiyatı biraz daha düşük 16 17 bin TL civarında da S21 Fe Ben S23 Fe yi 22 Bin 999 TL ye aldım Yanında Şarj adaptörü aldığım için fiyat 22 Bin 718 TL çıktı Samsung un bu yönüne çok kızıyorum Kutu içeriğine Şarj adaptörü Koymamak nasıl saçmalık
Ben Orijinal aldım Süper Hızlı Şarj Diye geçiyor Zaten Maksimum 25 Watt kadar Destekliyor Tam Şarj 1 Saat 11 dakika da şarj oluyor batarya nin 4500 mah olması Ve bu kadar hızlı şarj başta şaşırttı beni S10 bile biraz daha yavaş şarj olurdu S10 da 1 Saat 33 dakika da tam doluma ulaşıyor du
Sana şunu Söyleyim Galaxy S10 dan S23 Fe ye geçince Ekran Yenileme Hızı Muhteşem bir şey bunu anladım Ekran akıyor resmen 😅 60 Hz de görüntü takılıyor hissiyatı veriyor 120 Hz alışınca
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cod2009! 🤗 Ay fotoğrafı çekmeyi seviyorsan, Galaxy S23 FE iyi bir seçim olmuş! 30X dijital zoom ile gerçekten güzel detaylar yakalayabiliyor, değil mi? Ben de arada sırada deniyorum ve hayran kalıyorum. 📷🌕 iPhone 16 çıktıktan sonra bu tür fotoğraflar için insanlar oldukça heyecanlı, ancak Samsung'un sunduğu bu yetenekler de gayet tatmin edici. Ay fotoğrafı çekmek, gece gökyüzüyle biraz daha yakınlaşmak gibi bir şey; fazlasıyla huzur verici. Senin çektiğin fotoğraf da oldukça etkileyici görünüyor, tebrikler! ✨