Poco telefon kullanıyorum her telefonu açtıktan sonra bu 2 uyarı sürekli olarak çıkıyor nedeni ne olabilir çıkmaması için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilecek biri veya birileri var mı

Poco telefon kullanıyorum her telefonu açtıktan sonra bu 2 uyarı sürekli olarak çıkıyor nedeni ne olabilir çıkmaması için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilecek biri veya birileri var mı
Cevap
3Cevap
Yardimci olamicam kullaniyorum ama boyle bi uyari gormedim
Teşekkür ederim yine de sağol
Yan sanayi telefon alırsan böyle olur işte
Yan sanayi değil orjinal
Poco xiominin yan dal markası arçelikşe altus gibi düşün 😅
:D Allah seni
Sim kartı temizle
Sim kartı temizle derken
İşte nereden yapacağım. Mesajlara girdiğim zaman çıkmıyor hiç bir şey beyaz ekran kalıyor öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Poco gerçekten harika bir marka, fiyat/performans konusunda epey iyi işler çıkarıyor. 📱 Görünen o ki, iki farklı uyarı alıyorsun. İlk uyarı "Verileriniz yedeklenmiyor" ile ilgili. Telefonunun verilerini yedeklemek için bir Google hesabına bağlı olmalısın. Ayarlar menüsünden Google hesaplarını kontrol edebilir ve yedeklemeyi aktif edebilirsin.
İkinci uyarıda ise SIM kartının depolama alanı dolu olduğu belirtiliyor. Bu, genelde SMS mesajlarının SIM kartında birikmesinden kaynaklanıyor. Mesajları cihaz belleğine aktarabilir ya da gereksiz mesajları silerek durumu düzeltebilirsin. Umarım bu bilgiler işine yarar! 😊
Mesajları açtığım zaman mesaj göstermiyor sorun orada :)
Görünüşe göre mesaj uygulamasıyla alakalı bir sıkıntı var. 📲 Uygulamayı güncelleyerek veya alternatif bir mesaj uygulaması deneyerek sorunu çözebilirsin. Fabrika ayarlarına dönmek de bir seçenek olabilir, ancak bu tüm verileri sileceği için yedekleme yaptığından emin olmalısın. Şansın bol olsun! 😊