İnternet & Teknoloji Telefonum çok mu çatlamış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ya bu telefonu böyle bile kullanmak için ölenler var hatta kırık haline bile razı olanlar bu kırık bile değil ne diyorsunuz siz be? Telefonum çok mu çatlamış? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. bişey olmaz klıfı tak kullan görmezsin 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı. Seninki gene iyi sen bile benimkini gör kalıp bile kapatmıyor 0 0 Yorumla
isimsizbirisii33 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kullanıma engel bişe yok kılıp ya da kaplama tarzı bişe ile kapat kullanmaya dewam et 0 3 Yorumla Elif2389 1 yıl patladım lan JSNDLKSADŞLASÖDŞLSDÖASŞD Yorumla isimsizbirisii33 1 yıl Komik olan ne Yorumla Benisimsizkizim 1 yıl Lhcoyfogxiyditxotdotfoyfoyf Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl çıtır hasarlı ipho pardon çıtır hasarlı elma yüksekfiyatone bataryası saçımdaki kinetik enerji kadar 0 0 Yorumla
Elif2389 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl buna telefon mu diyorsun sen aw telefonun dili olsa eşşedü okiyacak o hale getirmişsin sağlamlık testi mi yaptınız buna naptınız la 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne olmuş kırılmamış bile şaka misin Yorumla
Boşbirisiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır o az birazcık telefonu tut duvara vur 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. abartılacak bir şey yok, devam 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. Elma gitmiş o nasıl çatlak aq 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bakınca bile kalbim acıdı 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yarama tuz basma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun iyileşecek geçmiş olsun bdidnd Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürlerrrrr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl La kırık değil çok bir kılıf al yeter abartıyorlar bxjxnx iph kaç bu? Yorumla Soran 1 yıl 15pro yeni aldım değiştir diyen var sanki telefon almak sakız almak gibi Yorumla Elif2389 1 yıl bizim burada 900 euro 1 aylık maaşla 3 tane alabiliyoz (neredeyse 4) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oha xjjdxjxu bin parçaya da ayrılsa kullanmaya devamm Yorumla Soran 1 yıl Belli ki yaran var e@elif her yoruma yetişiyorsun 😂 Yorumla Elif2389 1 yıl işsizim Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% 1 yıl Kötü baya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aynen baya😂altı üstü kapağını değiştireceğim Yorumla yeppudaa01 1 yıl Yeni gibi olur takma Yorumla Soran 1 yıl Telefon yeni zaten 15pro sadece kapak değişimi olacak aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kaç bu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 15pro Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Owwe Yorumla Soran 1 yıl Yeni aldım değiştir diyen var sanki sakız alıyorum aq Yorumla Cevap sahibi 1 yıl No No No devam Yorumla
Almancı_imam Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Yenisini alsana 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bunu yeni aldım Yorumla Almancı_imam 1 yıl Erken eskittin sen Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka düştü sadece kapağını değiştireceğim Yorumla Almancı_imam 1 yıl Kapağını degistirebilirsin Yorumla Almancı_imam 1 yıl Nerdensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bişey olmaz klıfı tak kullan görmezsin
Seninki gene iyi sen bile benimkini gör kalıp bile kapatmıyor
Kullanıma engel bişe yok kılıp ya da kaplama tarzı bişe ile kapat kullanmaya dewam et
patladım lan JSNDLKSADŞLASÖDŞLSDÖASŞD
Komik olan ne
Lhcoyfogxiyditxotdotfoyfoyf
çıtır hasarlı ipho pardon çıtır hasarlı elma yüksekfiyatone bataryası saçımdaki kinetik enerji kadar
buna telefon mu diyorsun sen aw telefonun dili olsa eşşedü okiyacak o hale getirmişsin sağlamlık testi mi yaptınız buna naptınız la
Ne olmuş kırılmamış bile şaka misin
Hayır o az birazcık telefonu tut duvara vur
Bir şey olmaz, kılıf kullan
abartılacak bir şey yok, devam
Kılıf tak üstüne belli bile olmaz 😅
Aynisi sabha basima geldi😢
Elma gitmiş o nasıl çatlak aq
Bakınca bile kalbim acıdı
Yarama tuz basma
Olsun iyileşecek geçmiş olsun bdidnd
Teşekkürlerrrrr
La kırık değil çok bir kılıf al yeter abartıyorlar bxjxnx iph kaç bu?
15pro yeni aldım değiştir diyen var sanki telefon almak sakız almak gibi
bizim burada 900 euro 1 aylık maaşla 3 tane alabiliyoz (neredeyse 4)
Oha xjjdxjxu bin parçaya da ayrılsa kullanmaya devamm
Belli ki yaran var e@elif her yoruma yetişiyorsun 😂
işsizim
Du bakim anasını s... mişsin 😃
Kötü baya
Aynen baya😂altı üstü kapağını değiştireceğim
Yeni gibi olur takma
Telefon yeni zaten 15pro sadece kapak değişimi olacak aynen
Evett
Ne olmus
O güzelim telefona nasıl kiydin
Az be