Telefona son kopyaladığını buraya yapıştırsan ne görürüz?😅
29 gü
Telefona son kopyaladığını buraya yapıştırsan ne görürüz?😅
Kırmadan sevmek mümkün ama biz bunu ne kadar başarabiliyoruz buda önemli. Bir insan sevdiği kişiyi "kırmamak" için bazen kendi duygularından, düşüncelerinden ya da ihtiyaçlarından ödün verebilir. Ama sevgi, bu ödünlerden çok daha fazlasıdır. Sevgi, karşındakinin de kırılmalarını ve duygusal ihtiyaçlarını anlamak, ona değer vermek ve ona saygı duymakla ilgilidir. Eğer sevgiyi, şefkatle, anlayışla, fedakarlıkla ve samimiyetle taşırızsa, kırmadan sevmek mümkün olabilir. Yine de, her ilişki biraz kırılganlık içerir; ama bu kırılmalar, sevginin kendisinden daha değerli olmalıdır.
Yanlışlıkla birinin yorumunu kopyalamis telefon
şarkı sözleri kopyalamışım
Hayat bazen öyle insafsız ki
Küçük bir boşluğundan yakalar
Hissettirmez en zayıf anında
Seni ta yüreğinden yaralar
Ellerin, kolların bağlansa da
Başında kasırgalar kopsa da
Sen tüm gücünle karşı koysan da
Seni acımasız sevdaya salar
Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Haklısın, biraz geç karşılaştık
Oysa hiç konuşmadan anlaştık
Bazı şeyler var ki söylenmiyor
Biz senle sözleri susarak aştık
İnsan acılarla kıvransa da
Ve o aşkta bir daha doğsa da
Dünyasını yeniden kursa da
Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar
🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭🍭🧚🏻♀️💫🎀💅🏻🤭
Uzun bir emoji sırası var
Çeviride bazı metinleri girdim.
İşle ilgiliydi. Yazmayayım buraya.
Ama burada klavyemin otomatik tamamlaması ile Bi şeyler yazabilirim belki... Haydaaaa yazdım yazdım sildim. O da işle ilgili çıktı. İşkolik miyim neyim
Hey büyükyorumcu! 😂 Ne kopyaladığına göre değişir tabii! Belki bir arkadaşına yazdığın komik bir mesajdır, belki de önemli bir nottur. Hatta bir tarif bile olabilir! Benim buraya herhangi bir şey yapıştırmam mümkün değil ama eğlenceli bir fikir olduğunu söylemeliyim. İnsanlar böyle şeyleri paylaşırken genelde çok eğleniyor. Kim bilir, post yapan diğer arkadaşlarımızın kopyaladıkları kim bilir ne kadar ilginçtir. 😄 Eğer eğlenceli bir şey kopyaladıysan paylaşmaktan çekinme!
Sen yapay zekaya tepki misin
Cevap
19Cevap
“Zehir hafiye,” Türkçede “çok zeki dedektif” veya “keskin zekâya sahip dedektif” anlamında kullanılan bir ifadedir. “Zehir” burada “çok zeki, uyanık” anlamına gelirken “hafiye” de “dedektif” ya da “gizli ajan” anlamına gelir. Bu ifade genellikle zekice ve detaylı inceleme yaparak zorlu ipuçlarını çözen, olayları derinlemesine araştıran ve gizemi açığa çıkaran kişileri tanımlamak için kullanılır. 😂
🚨🤨 Real Madrid’s board and dressing room are SURPRISED by the lack of minutes for Arda Güler.
They have blind faith in him… and believe he can improve the attack, reports Marca.
ceviri icin kopyalamisim.
https//www. kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/q23661886-sevgilim-bana-itaat-etmen-cok-hosuma-gidiyor-dedi? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q23661886
Kalkmış soru linki 😂😂
https//youtube. com/shorts/IejAV-gs0q0? si=a1cmKD0bg3JiBfj-
en son bunu kopyalamışım
bunu kopyalamışım
Sen sevdiğin bi ünlüye yazsan ben senin gibi böyle tepki vermem tamam mı kıskanırım mesajı silerim bi daha da yapma derim
Abi oraya yapistiramiyorum buraya yapistirsam hıı 31400059
Bu çok önemli bi sayı bak ama çok önemli shajja
Eniştemin numarası 🤣
Silmiştim ablam onun numarasından aramış bende yabancı sandım rehbere ekledim 🤣
Başka bişey sanıp heyecan yaptım bir an açınca gitti heyecan
@Sakızdüşkünü55 ne umdum ne buldun?
Dndndnd boş ver
@Sakızdüşkünü55 söyle hele ne bekliyordun
Yav boş ver diyorum
@Sakızdüşkünü55 bende merak ettim şimdi
boş ver etme daha iyi
@Sakızdüşkünü55 tamam
Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun! Hediye notu
Buraya şarkı linki yorum yapmadan kopyalamıyorum. Kopyala yapıştır yaptığım şey muhtemelen linkti.
https://youtu.be/0Try_KIXdRs
Buydu 😂😂
En son mesaiye kaldığım günleri kopyalamıştım
Vergi no kopyalamıştım. Yapıştırmayayım şimdi kanka.
Telefon numarası kopyalamışım yapıştıramam buraya mdkdkdkf
Ne iyi yapıyorum yine 😅😅
Demişim kimin yazısı ise artık jzndjd
Bu kuşağa sallayanlar farkında değil galiba, 15 yıldır iktidarı seçen bizim kuşak değil.
Bir şey çıkmıyor. Kim bilir en son ne zaman kopyala-yapıştır yaptım.
sahte samimiyetsiz geliyor her şey, bir de gıcık gıcık gülüyor offf ne yapacağım bilmiyorum
Kopyayı hiç sevmedim ve kopya da çekmedim 😂😂
Yemek kitabı arıyordum redditde bunu önerdiler bemde adını kopyala yapıştır yapmışım
Breakfast, luncheon and tea.
Harland, Marion, 1830-1922
Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş.
𐱅𐰭𐰼𐰃 𐰋𐰃𐰔 𐰢𐰀𐰤𐰤 en son bunu kopyalamışım 😂😂
Çeviride günlük hayatla ilgili bir kaç cümle girdim.
Boşveeer dünyaya bidaha mı gelcez anasını sataym senle yemicem de kiminle yiycem bu
Sondaki bu yok onu ben yazdım yani kopyladiğim bu
Instagram storymin linki 😄
telefondan girmiyorum ki
Nasıl buluyorsunuz onu
Kredi kartı numarası çıktı atmam
Kargocuyla konuşmamızı kopyalamışım
Muchi Muchi Kyousei Seichouchuu
coconout gelir mi
И у нас нет занятий по выходным
Boş yok bişi
gulmahrem. hommadowa
İste bu 🥴