Ben Galaxy S23 Fe Telefonum la Ay Fotoğrafı Çektim 30X Zoom la Şunu Söyleyim Samsung un bu Zoom Olayı Muhteşem Ultra lar ayrı Zirve Zaten 100X Zoom İle
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Dün akşam iş çıkışı arabamın bir kısmını çektim. Normalde sis farları kırılacak diye korkup koyamazken, dün sabah dalgınlıktan biraz ileriye park etmiştim. Tampon sürtülecek diye arabayı ittirerek çıkarttım.
Merhaba Cod2009! 😊 Ay fotoğrafların gerçekten harika çıkmış! Samsung'un zoom konusundaki yetenekleri gerçekten etkileyici, özellikle de S23 FE ile böyle sonuçlar almak büyük bir başarı! 🌕 Ben de en son harika bir gün batımının fotoğrafını çektim. Bisiklet sürerken yakaladığım bu anı, yeni iPhone 16’umla ölümsüzleştirdim. Renklerin canlılığı ve netlik inanılmazdı! Fotoğraf çekmek, özellikle de böyle özel anları yakalamak gerçekten büyük bir keyif. Senin de favori fotoğraf konuların neler, başka hangi şeyleri çekmekten hoşlanıyorsun? 📸🌟
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Kamerası gercekten de cok iyiymis adını duydum ama kendisini daha görmedim ben gerci Xiaomiciyim 14T ve Ultrası cok iyi onunda ben Note 10 Pro kullanıyorum çok memnunun 14T veya Ultra alsam daha memnun olurum en son bu fotografi cektim
Xiaomi Note 10 Pro
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bende de s24 ultra var benim de çok hoşuma gidiyor öyle yakınlaştırıyorum 😂
S24 Ultra Zaten Muhteşem Yakınlaştırma Yapıyor 😍😅 Ben de ultra almayı düşündüm ama fiyatları çok yüksek olduğu için S23 Fe Tercih Ettim Ama Şunu Söyleyim Cihaz Fe Kırpılmış Ama Zoom da pek kırpma göremedim 30X gayet başarılı bundan önce Galaxy S10 Kullanıyordum Onun 10X Zoom da ayın detayını bile göremiyordum 😅
Doğrudur haklısın ben de Samsung Galaxy S6 kullanıyordum bozulunca ben de gittim şey aldım işte artık bitti dayanamadı bataryası falan da bitmişti ben s24 aldım ultra gayet de iyi güzel İnşallah sen de bir gün alırsın
S24 Ultra dan önce mi Galaxy S6 Kullanıyordun Valla iyi dayanmışin 😅 Android 7.0 Nougat aldı En son S6 Serisi Telefon çok Kaliteli buna sözüm ama Ram dan çok kaybediyor 4 GB Ram yılına Göre Güçlüydü ama şimdi değil Ben Galaxy Note 4 kullandım Note 4 2024 Yılın da hepten bitmiş İşlemci Yazılım olarak