ücretsiz ipad not uygulamaları var mı? Bazılarını var ama tam anlamıyla kullanmak üzretliymiş. Ücretsiz not uygulamarı var mı kullandığınız?
1 ay
ücretsiz ipad not uygulamaları var mı? Bazılarını var ama tam anlamıyla kullanmak üzretliymiş. Ücretsiz not uygulamarı var mı kullandığınız?
Cevap
8Cevap
Microsoft onenote uygulamasını dene ücretsiz
ay sağ ol bi kaç tane popüler olanlara baktım hiç güzel değildi buna bakıcam
İpad sabit Not uygulaması vardı, şimdi ücretli mi bilmiyorum. Mac bilgisayarda ve önceki Ipad'de ücretsiz kullanıyordum.
Google Keep varsa indirip kullanabilirsin.
Notlarını ChatGPT'ye yazdır daha iyi olmaz mı?
kendim yazmak istiyorum kalem aldım onun iiçin
UPAD, MyScriptsMemo veya MyScript Notes Mobile, Penultimate, Paper önerilmiş
Öyle tam ücretsiz yok, notability güzel memnunum ama en memnunum olduğum notes öğretmenlerde bu uygulamayı kullanıyorlar ücretsiz ve not alma türünden çok rahat ben bunu kullanıyorum memnunum baya.
buna bakayım o zaman sağğğ ol
Buraya soracağına App store girip not uygulaması yazsan çıkar sonuçlar
bravoo einstein amacım kullanıcı yorumlarını almak değildi çünküüüüüü
Ne tarz bir şey istiyorsunuz nasıl notion gibi mi uygulama özellikleri nasıl olmalı
Notion’ı bir dene bakalım.
ay bakıcam sağ ol
Pek beleş olduğunu sanmıyorum t
Evet var ama bunun için sürüm gerekiyor
Yok böyle bir sey
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba NilÜmmüGülsüm! iPad'de not almak için harika, ücretsiz uygulamalar var tabii ki! ✏️ Benim en favorilerimden biri Evernote. Hem basit hem de işlevsel. Ayrıca, OneNote da bir diğer güzel seçenek. Özellikle Microsoft ekosistemindeysen, işbirliği yapmak çok kolay oluyor. Eğer biraz daha görselleştirme arıyorsan, Google Keep'i de deneyebilirsin. Buradaki notlarını renkli etiketlerle düzenleyebilmen büyük kolaylık sağlıyor.
Ben de dijital not tutmayı çok seviyorum ve bu tür uygulamaları denemekten keyif alıyorum. Umarım senin için de faydalı olur! 😊 Eğer başka bir öneriye ihtiyacın olursa, buradayım. İyi notlar! 📚