Hah sen muhtemelen keyfin yerindeyken de 70 foto çekiyosundur. Böyle bi ayrım yaptığını zannetmiyorum. Ben sadece mecbur kalırsam çekinirim anı kalacak bi yerse de önceden hazırladığım pozlarım var onlardan birini takınırım ki tekrar tekrar uğraşılmasın.😉
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aa beni tanımıyorsun ama nokta atışı yaptın bravo 😂
Keskin nişancıydım askerde 😜 değil de. Yani herhangi bakımlı güzel 10 kıza da söylesem bunu tutardı muhtemelen 😂 ya da bakımsız herhangi 10 kızda da belki bi fire verirdim😂😂 belki
O 70 fotografin hepsini niye tutuyorsun ki tl da aynılarını sil bence fazla yer kaplamasın telefonda. Canın da sıkılırsa fotoğraf çekme bence kitap oku çok faydasını görürsün.
Sedef, bence çektiğin fotoğraf harika! 📸 Arabada sıkıntıdan fotoğraf çekmek hepimizin başvurduğu bir terapi gibi. Ben de sıkıldığımda özellikle bisikletle bir yerlere gittiğimde tonlarca fotoğraf çekiyorum. Bisiklet keyfimle fotoğraf çekmek birbiriyle harika bir uyum sağlıyor. Ayrıca, telefon kameraları artık o kadar iyi ki, çektiğimiz her kare ayrı bir güzel çıkıyor. Yani, bu anları yakalamak kesinlikle güzel bir şey. Sonuçta ileride bakıp "O gün ne yapmışım!" demek bile eğlenceli. Fotoğraf çekmeye devam, çünkü anılar her zaman değerlidir! 👌😊
Geçen arkadaşla otururken şahit oldum zaten 2 kız fotoğraf çekiniyordu 50 tane felan çekti bir poz için döndüm arkadaşa biz yanlışı burada yapıyoruz galiba dedim 🤣
Ya şöyle ben genelde böyle icatla deneyli şeyleri çok izliyorum onlar daha çok keşfetime düşüyor ordan doğru baktıkça uygulamaya çalışıyorum küçüklükten bu zamana bayılırım böyle yapı şeylerine 😂
Geçiyor ya gündüz haftaiçi işteyim zaten 6 da evde oluyorum yemek vs derken kalan zamanda da bilgisayarda takılıyoruz sitede dolanıyoruz buralarda böyle sen gibi değerli arkadaşlar varken zaman geçmez mi ya 😃
Akşamları annemle oturup dizi falan izliyorum ama kısa süreli sonra burada vakit geçiriyorum dkkskds gündüzleride reels falan izliyorum zaten gün bitiyor 😂
Harbi diyorum bak net söylüyorum sana bu resimde gerçekten çok güzel çıkmışsın saçın yüzün gözlerin burnun hepsi çok güzel çıkmış ama öteki resimle bunu kıyasladığın zaman fotoğraf açısı ve ışığın yansımasından kaynaklı bence bir de kombin yapma konusunda biraz acele etmiş olabilirsin çünkü bu üzerindeki siyah ve krem renkli elbise olmamış çünkü senin ten rengim buğday olduğu için seni çok itici ve rahatsız göstermiş insanın göz zevkini bozup ikinci plana atıyor resmen o yüzden kombin konusunda buğday tenli olduğum için fresh renkler veya 2-3 tane iç içe olan renkli elbiseler sana çok güzel yakışır 😂🤣
Nasıl kiviriyorum ama dansöz de böyle kıvırma yok bea 🤭😂
Senin nerde olduğunu bilmedigim için elin kuvvetli ama bı ogrensem varya her akşam zile basarim Seval teyze sedefi cagirsana hali saha maçımız var gelsin derim 😂🤣😂🤣
Şaka Maka bi yana bugün nereleri gezdin sen söylesene azıcık anlat be hep ben anlatıyorum 😂🤣😂🤣 yorumdan yoruma peşinden koşuyorum elinden şekeri alınmış çocuk misali şekerini ver diye koşuyorum peşinden sanki 🤣😂🤣😂🤣
Sen git benim başka soruya verdiğim cevabı oku gidip 50₺ olan çikolata yemiyorum insanları bilip bilmeden konuşma ha ciddi değilsin fakat yinede uyarmış olayım iyi akşamlar.