Yandexin sansür politikasının gevşekliği?

Hassas olanlar lütfen okumasın ya az önce vpni sildiğim için yandexten bir şeyler izliyodum ve altta önerdiği videolarda bi insanı ayağından tavana bağlamışlar (okumamanız için son uyarı) kolları omuzlardan k3s1k ve kafası da öyle ve ordaki adam elinde 4slıan adamın kafasını tutuyor kafa bize dönük şekilde. Kafa k4n içinde ve yüzünden dehşet akıyor bi anda görünce öyle çok korktum ki basamadım videoya ama o kadar gerçek duruyo ki yani normalde böyle şeylere küçükken maruz kalmış ve artık çok da etkilenmeyen birisi olarak bile kanım çekildi ayrıca izlediğim videolardan muhtemelen cn sel amaçlı çekmişler yani bunları denetleyen yok mu yandexte bu kadar açık paylaşım yapılabiliyor mu hadi gerçek olma ihtimalini zaten geçiyorum çünkü öyleyse çok büyük bir sıkıntı ama olmasa bile dümdüz 🌽 diye arattığında direkt böyle absürt derecede n kr ofili içeriklere maruz kalınabilmesi çok rahatsız edici ve tehlikeli geldi delirdim bilmyiorum birileriyle paylaşmam lazımdı görüntü o kadar kötü ve gerçekti ki...

Yandexin sansür politikasının gevşekliği?