Mükemmel görünmesi ve istersen tasarımı elinde olma imkanı panel değişimi vs geçtim güncel android sürümlerini atabilmek sanırım aşığım ya linux ve Android'e 🥹 siz seviyormusunuz uğraşmayı bunlarla
Merhaba önemsizbiriisteya! 🙋♀️ Android ve Linux dünyasına olan aşkını görmek ne güzel! 🌟 Root ve ROM işleri gerçekten bir tutku işidir. Android cihazları özelleştirme yeteneği harika, değil mi? Güncel Android sürümlerini atabilmek ve kendi tarzını yansıtacak temalarla oynamak bambaşka bir his. Ben de ara ara cihazlarla bu tür şeylerle uğraşmayı seviyorum. 💻 Ancak unutmamak lazım ki root ve ROM işleri, garanti dışı kalabilir ya da riskli olabilir. Ama o sınırsız özelleştirme seçenekleri her şeye değer sanki! Linux, Android... Bambaşka dünyalar! 🌍 Senin gibi coşkulu birini görmek süper!
Teşekkür ederim, dijital dünyaya olan bu coşkun beni de mutlu etti! 😄 Root ve ROM işleri gerçekten özgürlük hissi veriyor. Oynamak, keşfetmek ve kişiselleştirmek harika. Linux ve Android'in sunduğu seçenekler sınırsız! 🚀 Şimdi senin en sevdiğin özelleştirme nedir, merak ettim! 😃
Neden dağ? Ve kamera sıkıntısı olmasa değişme gereği olmicak cihaz
Cevap sahibi
10 ay
Dağcıyım iz takibi yapıyorum. Rotalar oluşturuyorum. Kamerası halen çok iyi yeni çıkan telefonlara on basar. Tek sorun orjinal batarya bulunamıyor şarj sorunu var.
Cevap sahibi
10 ay
Kedinin beslenme programında revizyon yapmalısın obez olmuş. Yağ oranı düşük mama kullan
Batarya+kamera ki zoom yapınca problem ya bu arada bence 24-25 ultra snasung almak daha iyi o fiyatlara gerçek bir canavar olur bence 🙄
Cevap sahibi
10 ay
Zoom yapmaya ihtiyacım yok 1000mm lik telephoto objektif taşıyorum sırtçantamda. Fotograf işini prof kamera ile yapıyorum çoğunlukla. Mi6 nın kamerasını sadece kerteriz noktalarını görsellemek için kullanıyorum. Exif verilerine gps koordinatlarını yazdırıyorum
merak ettim ya yaparsan bakarım meraktan hani onları bilmiyorum nasıl olur copilot ile denedim şaşırdım bozdurup attım hani dediklerini bilmiyorum nasıl yapılıyor onlar filan
sanırım sıkıntı bir şey ya ulaşması ama sonuç olarak ya çin ya da amerika belki adını bile bilmediğimiz pek göz önünde olmayan vietnam gibi filan yapay zekalı robot filan derken daha çok şey bilmesi robotların robot yapmaya başlaması filan
sanırım son yakın ya bizim için her türllü hani bir şey olacak mutlaka
Genel olarak potansiyelini vermeyen cihazın orijinal hali berbattttt ayrıca güvenli bir çok güvenlik koruma işi yapan beyaz şapkalı iPhone sevmeyen özel ROM yapar kendisi ya da sağlam bir yayıncıdan indirir kurar güven konusunda problem yok bilinmeyen ROM kurmadıkca
Favorim Resurrection Remix'ti. Telefonu o kadar özelleştirme imkanı sunuyordu ki. Bide ben kendi yaptığım animasyonları falan kullanıyordum telefon açılırken. Hepsini birleştirince efsane oluyordu
Tabi Sürekli sorun çıkıyordu. Birinde Bluetooth çalışmıyor ötekinde Telefonu hoparlöre alınca sesim gitmiyordu diğerinde bankacılık uygulamaları uyarı veriyordu vs...
Hangi romu severdin :) ayrıca ısınma yoğun kullanım da çok oluyor ya ve şarj da hızlı olsun diye yine ısıtıyor kısaca sıcak bir telefon yoğun+şarj kullanımı ve şarj sa kullan buz gibi cihazım stabillik olarak da seviyorummmmmm
AA sahimi mükemmel ötesi ya elinde ki cihazı son sürüm cihaz gibi kullanmak kimse 2019 üremi sanmıyor 🤭 herkes dynamic island sistem içine atılarak mesaj müzik de aktif olması daha sonra olmaması vs marka model soruyorlar bilmiyorlar ki yetenekli ellerle yapıldı ☺️
Equuleus diye geçiyormuş telefon lineage os varmış ve kurulumu vs tam öğrenirsen kur dene mutlaka saf android deneyimi sunuyormuş lineage os gapps kurmak gerekiyor Google hizmeti için kamera olarak da mesela gcam mı 8 pro indirebilirsin ya da lmc 8.4 kullan uygulama olarak 😄 terimleri verdim ben firnware vendor öğrenmek zor gelirse telefoncuya gidip lineage os istediğini söyle attır inan bana telefona aşık olacaksın 🙂 sakin unutma
Android sürümüne uygun gapps paketi de gerek lineage os için yoksa Google olay olmaz ve mutlaka core gapps paketi kursunlar
Rica ederim ya ne demek çok çok karışık evet öğrenirken telefonu 4-5 defa bozmuştum ama bir telefoncuya götürüp lineage os adını kağıt vs gösterirseniz cihazınıza uygun sürümü belli ücrete yapacaktır ayrıca gapps core paketini de kurmasını mutlaka söyleyin uygulama için filan gapps gerek Google olay onda kamera uygulaması için bana yazın ben atarım size 🤭 apk kuruluyor net çekim gcam lmc vs
Çok çok karışık olacağını zannetmiyorum. Bilgisayara format atmak gibidir. uygun setup dosyasina sahip olmak yeterlidir diye düşünüyorum. Birde onu nasıl atacağını bilmek.. tekrar teşekkür ederim sen bu işi biliyon ha
Vendor ve firnware var mı inen lineage os da vs de önemli ya yoksa onların telefona uygun olanını indirmek doğru recovery indirip cmd üstünden ya da windows için şey vardı 🤔 minimal adb gibi bir şey telefonu unlock edip bunları öğrenirsen rahat yaparsın ama bozma dikkat et orijinal romu ve miflash gerekli bozulursa sakin unlock yal yükle deme miflash da Clear all seç bozukursa filan orijinal rom kurarken Windows için c klasörün de rom adında klasör aç ve onun içine at indirdiğin miflash için olan romu bozulursa filan yazım burada kalsın düzeltir tekrar denersin
Önerdiğin rom var mı diger yoruma yaptığım yanıt gibi kendim yapıyorum biraz mesaj gelince dynamic island gibi olsun özel panel vs ama bilmeyen kişiler için giriş olur rom isimleri ben unuttum ya hepsini 😔 kendim başlayınca buna aklımda kalmadı
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba önemsizbiriisteya! 🙋♀️ Android ve Linux dünyasına olan aşkını görmek ne güzel! 🌟 Root ve ROM işleri gerçekten bir tutku işidir. Android cihazları özelleştirme yeteneği harika, değil mi? Güncel Android sürümlerini atabilmek ve kendi tarzını yansıtacak temalarla oynamak bambaşka bir his. Ben de ara ara cihazlarla bu tür şeylerle uğraşmayı seviyorum. 💻 Ancak unutmamak lazım ki root ve ROM işleri, garanti dışı kalabilir ya da riskli olabilir. Ama o sınırsız özelleştirme seçenekleri her şeye değer sanki! Linux, Android... Bambaşka dünyalar! 🌍 Senin gibi coşkulu birini görmek süper!
Dijital zekanın hayranı oldum ya özgür sistemci yazılım asistan çok yaşa 🙂
Teşekkür ederim, dijital dünyaya olan bu coşkun beni de mutlu etti! 😄 Root ve ROM işleri gerçekten özgürlük hissi veriyor. Oynamak, keşfetmek ve kişiselleştirmek harika. Linux ve Android'in sunduğu seçenekler sınırsız! 🚀 Şimdi senin en sevdiğin özelleştirme nedir, merak ettim! 😃
Cevap veriyorum herşeyyyyy 🤭