İnternet & Teknoloji Arkadaşlar iPhone 13 için airpods önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İPhone airpods aşırı pahalı ya 4600 falan ve şu an alamam ona benzer kalitede airpods önerir misiniz? Güncellemeler1 yıl Çok iyi yormasin da😂😂 Arkadaşlar iPhone 13 için airpods önerir misiniz? Cevapla iPhone Soruları Fal Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. iPhone için bilmiyorum ama jbl wave buds ben kullanıyorum güzel 1 26 Yorumla Soran 1 yıl İPhone telefonlar için illa iPhone AirPods mu kullancaz bilmediğimden soruyorum Yorumla Simurg_4 1 yıl Bakalım hemen Yorumla Simurg_4 1 yıl Kullanır diyor da yine de bir bakmak lazım Yorumla Soran 1 yıl Dediğiniz jbl kapaksız di mi Yorumla Simurg_4 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Trendyola baktım da şu an 1750 tl imis iyi aslında Yorumla Simurg_4 1 yıl Ben 1800 aldım bi yorumlarina bak iPhone için alan var mı Yorumla Soran 1 yıl Satıcıya sorarım onu sen ne zaman aldın peki Yorumla Simurg_4 1 yıl Geçen pazar Yorumla Soran 1 yıl Uygulaması vs varmış gerek var mı indirmeye Yorumla Simurg_4 1 yıl Evet 1 hafta oldu kullanıyorum bir kere düştü karanlıkta bulamadim sesli bulma var ses caldirdim buldum haha o zaman anladım uygulam iyi onun dışında çok bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Ahah anladım ben soru cevap kısmından baktım da İOS için de uygun Yorumla Soran 1 yıl Alayım bakalım umarım güzel çıkar övülmüş baya Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim bu arada Yorumla Simurg_4 1 yıl Al güzel kaliteli tatmin eder biraz pahalı gibi ama ben begendim Yorumla Soran 1 yıl İPhone 5k ya yakın bu yine iyi şu an hiç pahalı gelmedi bana razıyım yani 😂 Yorumla Simurg_4 1 yıl Rica ederim yararlı olursa ne mutlu bana 🙏😊 Yorumla Simurg_4 1 yıl Beyaz ve siyah renk secegini var bilgin olsun beyaz daha ucuz görünüyor Yorumla Soran 1 yıl İlk kez kullanıcam kurulumu kolaydır inşallah Yorumla Simurg_4 1 yıl Çok kolay direk kendini tanıtıyor hahah 😀 telefona Yorumla Soran 1 yıl Anladım güzel o zaman ya Yorumla Soran 1 yıl Beyaz alayım öyleyse Yorumla Simurg_4 1 yıl Kesinlikle beyaz daha güzel ben bilmeden siyah aldım Yorumla Soran 1 yıl Kılıf alabilir miyim buna uygun acaba Yorumla Soran 1 yıl Daha güzel ama sırf beyaz diye 200 tl fark da saçma ya Yorumla Simurg_4 1 yıl İlla ki vardır jbl genelde kılıf oluyor ama ben bakmadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iPhone için bilmiyorum ama jbl wave buds ben kullanıyorum güzel
İPhone telefonlar için illa iPhone AirPods mu kullancaz bilmediğimden soruyorum
Bakalım hemen
Kullanır diyor da yine de bir bakmak lazım
Dediğiniz jbl kapaksız di mi
Evet
Trendyola baktım da şu an 1750 tl imis iyi aslında
Ben 1800 aldım bi yorumlarina bak iPhone için alan var mı
Satıcıya sorarım onu sen ne zaman aldın peki
Geçen pazar
Uygulaması vs varmış gerek var mı indirmeye
Evet 1 hafta oldu kullanıyorum bir kere düştü karanlıkta bulamadim sesli bulma var ses caldirdim buldum haha o zaman anladım uygulam iyi onun dışında çok bir şey yok
Ahah anladım ben soru cevap kısmından baktım da İOS için de uygun
Alayım bakalım umarım güzel çıkar övülmüş baya
Çok teşekkür ederim bu arada
Al güzel kaliteli tatmin eder biraz pahalı gibi ama ben begendim
İPhone 5k ya yakın bu yine iyi şu an hiç pahalı gelmedi bana razıyım yani 😂
Rica ederim yararlı olursa ne mutlu bana 🙏😊
Beyaz ve siyah renk secegini var bilgin olsun beyaz daha ucuz görünüyor
İlk kez kullanıcam kurulumu kolaydır inşallah
Çok kolay direk kendini tanıtıyor hahah 😀 telefona
Anladım güzel o zaman ya
Beyaz alayım öyleyse
Kesinlikle beyaz daha güzel ben bilmeden siyah aldım