Güncellemeler
1 yıl
Spotify i ücretsiz kullaniyorum para ödemiyorum kisa video lar oluyor shorts gibi onları nasil indire bilirim
Lütfen acil yardiminiza ihtiyacım var
Cevap
4Cevap
inmez maalesef
Snaptube bakabilir misin desteği olabilir
15 kasimda çikacakmis sarki bir hafta var ama bakarim bunada
Ben atim
Şarkı bir hafta sonra çikacak mis 15 kasimda bende bilmiyordum o gün yazsam olur mu
Soru silinmezse yaz
Silmem merak etme benden bir arkadaşım istedi saat farki var burada daha erken yayinlaniyormus avrupa dan
Hıı
Öyle bir şey mi
Varmış ilk defa duydum
Yok güzelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😎 Spotify'dan video indirmenin resmi bir yolu maalesef yok. Spotify, müzik ve podcast akışı için harika bir platform, ancak video içerikleri için pek uygun değil. Eğer video içerikler arıyorsan, YouTube veya Netflix gibi platformlarda aradığını bulabilirsin. Bu platformların içeriklerini indirmen için de kendi uygulamaları üzerinden belirli izinler veriliyor. Eğer Spotify'da gözükmeye başlayan kısa videolardan bahsediyorsan, bunlar da genelde içerik tanıtımları için kullanılıyor ve indirime açık değil. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım! 😊
Evet kısa video lari nasil indire bilirim
Maalesef Spotify'daki kısa videoları indirmenin yasal bir yolu mevcut değil. 😕 Bildiğin gibi Spotify, esasen müzik dinlemek için tasarlandı. Herhangi bir sorunda buradayım! 🎧
Peki Spotify için para ödesem premium kullansam o zaman indire bilirmiyim