Yaklaşık bir ay önce internetten konuştuğumuz ama anlaşamadığımız birine yeniden yazdım. Ortak ilgi alanlarımız var, o yüzden bir şans daha vermek istedim. Şimdi yazdım özür diledim hatamdan ötürü ama sanki sorgulayıcı ve emir kipiyle konuşuyor. Numarasını yazmış, gel WhatsApp'a falan gibi bir tavrı var. Daha önce konuştuğumuzda da yazmıştı numarasını ama tatlı tatlı konuşuyordu 😆 WhatsApp'tan yazmayım di mi boş vereyim böyle emreder gibi konuşan birini. En azından aklımda kalmamış oldu.. siz olsaydınız ne yapardınız? Onun da hatası var bence ama o ben de özür dilerim gibi bir şey söylemedi..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılDaha önceki süreçte iletişim neden kopmuştu bu da çok önemli ama adamın tavrını sevmedim aslında daha net anlamak adına mesela yaz WhatsApp'tan biraz sohbet edersiniz baktın yine böyle emir kipiyle konuşuyor sen de dersin ben bu iletişimi devam ettirmek istemiyorum diye.
43 Yorumla- 1 yıl
Ama numaramı silmiş ve numaramı yeniden almış olacak. Belki kafayı takacak. Gerçi bir şey olmaz en kötü engellerim ama böyle bir tavrı olan birine yazmaya değmez..
- 1 yıl
@MahzaaNur yo yazışmiyorum
En İyi Cevaplar
Ben bi çocukla konuştum uzak mesafeden beni bi kaç kez terk etti ve aldattı ona çok şans verdim çünkü çok fazla ortak yönümüz vardı ve çok yakındık 6 ay falan konuştuk annesi istediği için ayrıldı dün yine yazdı ve bi şans daha istedi bu kez affetmedim arkadaş kalalım dedim ve affetmedim diye intihar edeceğini söyledi sonra seni cenazeme çağırıyorum diye ev adresini verdi ve dünden beri haber yok kendine bişey yapmaz o kendinden başka kimseyi düşünmez bence iyidir ya ona ne kadar kızgın olsamda beni ne kadar önemsemesede oda bi insan ama affetmememin sebebi benim başka bi sevgilim var ve bunu ona söyleyemedim 😔
23 Yorumla- 1 yıl
Hahah canım
- 1 yıl
Uzak mesafe manitan yurtdışında mı
- 1 yıl
@6ayaklicanavar yok be sadece ayrı şehir ama şu anki sevgilim uzak mesafe olsa bile ben istersem geliyor da ben görüşemiyorum
1 yılYa bence bu çocuk baştan biraz tuhaf davranmış zaten. Tatlı başlayıp hemen emir kipine geçiyorsa ileride daha beter tavırlara girer. Aranızda ortak ilgi alanı olması güzel bir şey ama daha başından böyle davranıyorsa o uyumu yakalamak zor olur. Hem sen özür dilemişsin, o en azından bir “Sıkıntı yok” falan dese hoş olurdu; direkt WhatsApp’a gel demesi biraz kaba kaçmış sanki. Bence yazma ya, onun tarzı sana uyacak gibi durmuyor. Kafanda kalmış olması da çok normal ama kendini sıkıntıya sokma, değmez.
12 Yorumla- 1 yıl
Yani 1 ay önce konuştuğumuzda tatlı tatlıydi. Sonra bozulunca konuşmayı kesmiştim zaten
- 1 yıl
İlk konultuğunuzda çok hevesliymiş. Zamanla o heves geçince gerçek yüzü ortaya çıkmış. Ve bence iyi olmuş. Bağlanmadan aşık olmadan def olup gitmiş.
Bu çocukta kendimi gördüm. Bu yıl benzer düşüncelere sahip olduğum ancak bunu dile getirmediğim olmuştu. Yazarsın veya yazmassın o senin tercihin. Ancak yine de ona bir faydan olmasını istersen yt erkek adam kanalını at yanlışlıkla gönderdim de. İzlerse en azından kendisine bir faydası olur. Ben çok fayda görmüştüm.
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahhaha çok geç
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey scorpiongirl429! 😊 Öncelikle, ikinci bir şans vermek istemen çok doğal, özellikle de ortak ilgi alanlarınız varken. Ancak, karşındaki kişinin konuşma tarzı ve tavrı seni rahatsız ediyorsa, kendini zorlamadan uzak durabilirsin. 😅 Özellikle emir kipiyle konuşmak, samimi bir başlangıç için pek de hoş olmayan bir yaklaşım.
Kendi değerini bilmek çok önemli. Eğer samimiyet ve saygı göremediysen, belki de bu kişi senin için doğru adres değil. Ben olsam hislerime güvenirdim. Karşında saygılı ve dürüst birini istemek senin hakkın! İyi kararlar vermen dileğiyle! 💪✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
50Cevap
1 yılyazma hemen, WhatsApp dan neden yazmadın diye mesaj atmasını bekle, eğer bikaç gün içinde yazarsa unuttum de, eğer çok sonra yazarsa, benle ilgilenmeyeceğini bile bile yazmak istemedim de. ya da tamam zaten önemli bir şey demem gerekiyor diye mesaj at, senden mesaj beklesin WhatsApp dan sonra yazarsa sana ya tamam hallettim gerek kalmadı seni rahatsız etmeye diye yaz.
21 Yorumla- 1 yıl
Ahhahah öyle şeylere giremem hiç. Yazdı yazmıyor musun diye. Oldukça kaba değil mi? Ben de tavırlarından hoşlanmadım dedim. Derdin ne kızım falan yazmış. Benimle böyle konuşamazsin dedim ben de. Niye yazmadığımi yazdım işte. Rahatsız edersen engellicem dedim. O beni engellemiş 🤣 bence Allah korudu. Kiro ve kaba üslubunu bilmeyen biriymis demek ki. O cafcafli fotoğraflara falan kanmamak lazım demek ki. Sana böyle çöp gibi davranan biriyle evlendiğini düşünsene...
Beni sürekli arayan yakışıklı bir çocuk vardı, llk defa bir kez de ben ona yazayım dedim yazdım çocuk görüldü bile yapmadı hikaye atmış boş boş umursamadı mesajımı bende onu engelledim şimdi 1 aydır engelli listemde bence sende kimsenin biberine kaldirma
11 Yorumla- 1 yıl
Harbi öyle ya
1 yılBurcun Akrep mi kdkd ilk adimi hep erkeklerden bekleriz çünkii haha
Neyse sen yazmiş oldun bence şans vermelisin WhatsApp Nr vermiş vermemiş olsaydı neden Nr vermedi bana diye düşünürdün tanışın32 Yorumla- 1 yıl
Ne düşüncem
- 1 yıl
Yazışın işte 😅
1 yılKonuşma tarzından hoşlanmıyorum deseydin. Bazıları iletişim kurmasını bilmez. Maço olmaya çalışmış. Bundan da hoşlanacağını sanmış. Eğer halen aynı tavır takınıyorsa bırak yerinde kalsın. Yeni maçlara bakarsın
12 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum yazsam mı öyle boş ver ya
- 1 yıl
Kesinlikle boş ver. Dediğim gibi istse çoktan yazardı. boş ver ve yeni taliplere odaklan 🌹
Gel whatsap a demesi çocukça dik duruş ve citti tafirlarda bulunabilirsin aranızdaki konuşmaya niyete bağlı bir durum benim fikrim sevgili icin mi bu kişi yoksa?
14 Yorumla- 1 yıl
Evet belki şansımız olur dedim. Ne bekliyorduysa sanki ben ayaklarına kapanıp yalvarcam. Her türlü kaba ve malca tavrına katlancam sandı herhalde. Böyle biriyle uzun ve ciddi bir ilişkide olmayı zaten istemem. Önce bir kadınına saygı duymayı bilen birisi olmalı.
İnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Sen hanımefendiliğini yapmışsın ama onun odunluğuna denk gelmiş eğer 2-3 gün içinde sana geri yazmazsa o adamdan olmaz.
18 Yorumla- 1 yıl
Çıkardım arkadaşlıktan, yazmayacağım da WhatsApp'tan falan. O yazar ve tavrı için özür dilerse, tavrını duzeltirse olabilir..
- 1 yıl
Ilk hitapda öyle değildi sanırım. Ama zaten anlamlı değildi yazdıkları.. selam ve sen nasılsın bunları emir kipiyle nasıl söyleyeceksin zaten.. sonra emir kipi kullandı. Çok sorgulayici bir de.. bir ay geçti aradan unutmussundur sandım ne oldu bir şey mi yaşadın gibisinden yazıyor. Hayır dedim bir şey olmadı. Cevabı kabul etmiyor.. sanki aylar yıllar geçmiş de ben arada baya şey yaşayacağım 🤣
- 1 yıl
Bilmiyorum hemen harcamış mı oluyorum ona yazmayarak 🤔 oradan arkadaşlıktan da çıktım onu da görecek..
- 1 yıl
İnsan duygusal bir varlık ne kadar istemesekte o an içinde bulunduğumuz enerjiden dolayı hiç haketmeyen insanlara olağan dışı davranabiliyoruz. Eğer bu adamı tanıyorsan ve egoist biriyse bence böyle birine ihtiyacın olmadığı göstermiş oldun.
Biz erkeklerde özellikle ilgiye aç olan kesimde karşıdan bir hamle geldiğinde o egoyu tatmin etme duygusu bi anda dışarıya egoist bir yaklaşım olarak çıkıyor. Bu arkadaşımızda da sanırım buna yakın bir hal oluşmuş. - 1 yıl
Ilk etapta konuştuğumuzda hiç egoist gibi değildi. Sonra ben buna bir gün yazamadım. Ertesi gün aradı bana telefonda bağırdı bir de. Beyefendi alışmış da bir gün niye yazmamışım. Birbirini tanıma aşamasında olan iki insan değilmiymisiz vs. ben de o zamanlar çok ciddiye almıyordum zaten öylesine konuşuyordum.. sonra kendimi kötü hissettim telefonu yüzüme kapatmıştı zaten. Ama ben bu olayı dün hatirlamiyordum biliyor musun 😅 belki de o saygısızlık ettiği halde niye tekrar yazdım diye o yüzden o kadar merak etmiştir 😅 dün de biz niye konuşmayı kesmiştik ya aslında iyi çocuktu falan diye yazdım işte bir anlık.
- 1 yıl
Ay ne biliyim unuttum ya. Ben insanların bana yaptığı kötülükleri biriktirmem kalbimi karartmam. Unuturum gider. Çok affediciyimdir
Sevgili kardeşim. Git bir cafede otur ve ne derdin varsa anlat, o da anlatsın. En uyuz olduğum şey kendimi birine mesajlarla anlatmak.
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın da o dediğin uzun ilişkilerde olabilir belki
1 yılNeden özür diledin ya aldatma veya değerlerine hakaret etmediysen özür dileme.
11 Yorumla- 1 yıl
Hata payım vardı
1 yılBen Gülbahara yazdım da ne oldu g. tü kalktı canım...
12 Yorumla- 1 yıl
Canımı salağı'n diye okudum doğru di mi
- 1 yıl
Daha ağır bir sövgüydü ama malum burası kabul etmiyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılErkek ya da kadın olsun, kimseye ikinci kez yazmamaktan yanayım, yüzsüzleşmek istemem.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben hiç öyle düşünmedim. Yüzsüzluk esas onun yaptığı 😂
Yani onu tekettiğinde kırılmışda olabilir ama bence g*tü kalkmış boş ver... Ortak noktan olan bürsürü insan bulursun ama sana değer veren veya en minimumu nazik olanını bulmalısın😇💐
10 Yorumla
1 yılBirisine ikinci defa yazmakta problem yokta tavır değişmesinde problem var. İkinci defa yazmak karşıdakini tanımanıza vesile olmuş işte
20 Yorumlas…. iktirsin gitsin g…öt bulunmaz hint kumaşı sanki verme şans falan çok daha iyileri elbet denk gelir daha kibar daha nezaketli
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılDeğil yapmayın ağğğğ sonra o pişmanlık olarak geri dönüyor en iyisi düz durmak ona yazıcağına başkasına yazmak daha mantıklı ben öyle yaparım.
10 Yorumla
1 yılİkinci şansı vermen. Hem de özürle. Paşama bi özgüven getirmiş. Şimdi tekmeyi vurma zamanı ki bilsin haddini
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı. Bu sizin bileceğiniz iş ama emir kipiyle konuşup zorlayıcı tavırları yanlış baktığımız zaman. Ben olsam verecek olsam bile iyice düşünürdüm.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılMantıksız. Keşke bana da böyle değer veren birileri olsa. Hiç ikinci şansı verme, ben verdim canım yandı. Üzülmek istemiyorsan önüne bak.
10 Yorumla
1 yılErkeğe birinci kez yazmak bile mantıklı değil kdsksdk
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılTaviz veren ağa düşer aşko sktr et erkek mi yok hajxjzjjsjs
10 Yorumla Bazen iyi olabilir ama temkinli olmakta fayda var
10 YorumlaTekrar yazdığın için kıymetin yok eskisi gibi ve olmayacak. Üzgünüm senin adına. Wp a gel demiş gitmemişsin o da ayrı sorun
111 Yorumla- 1 yıl
Ne sorunuymus
- 1 yıl
Hahahah 😂 neyse ki onu açıklığa kavuşturduk. Yahu özgüvenim olmasa ona yeniden yazar mıyım en başta
- 1 yıl
Ne ona kavuşcam ya o Allah'ına kavuştu 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ne canımı sıkacak ya burada sorun sormamıs olsam aklıma gelmezdi. Burada sormak ve her şeyi yazabilmek içini dökmek iyi oluyor ama 😂
- 1 yıl
Ahahah evet 👀🤭
- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
1 yılFarketmez, yazsan da olur yazmasanda ama yazmama daha iyi seçenek gibi.
10 Yorumla
1 yılAnlattıklarınıza bakılacak olursa son derece bencil birisi, bence kendisini görmezden gelin.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYa bir kere olmayınca olmuyor tekrara düşmemek lazım
10 Yorumla
1 yılKaba biriyse boş ver. Sürekli bi seni düşündürür öylesi acaba ben onu rahatsız ediyormuyum diye.
10 YorumlaHayır asla, bir kere yazarım istediğim ilgiyi görmezsem bir daha yazmam
10 Yorumla
1 yılYazma, ben o adımı attığım gün gördüm göreceğimi..
O yüzden boş yere vaktini harcama..10 Yorumla
1 yılniye özür diliyorsun olmamışsa olmamıştır emin ol elinde 10 tane vardır en az
21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın. Ben değer verdiğim için insanlara...
1 yılYazık sana hem suçlusun hem de şans vermek istedim gibi bişey söylüyorsun.
Hem konuşmak istiyorsun hem de çocuk whatsappa çağırmış bu defa triplere giriyorsun.
Kim seni ne yapsın bu halinle? Psikolojik destek alıp gelişimini tamamladıktan sonra bu işlere girmen daha sağlıklı olacaktır.01 Yorumla- 1 yıl
Aklından zorun var senin
Çok ayıplı bir durum olmadığı sürece birkac defa şans verilebilir bence.
O da seni whatsapp'a davet ederek gerekeni yapmış diye düşünüyorum.
Biraz trip bu gibi durumların tuzu biberidir her zaman.00 Yorumla
1 yılSen yazınca biraz havalara girmiş yazdıkta başımıza kakma tarzı sürt burnunu kendine gelsin
11 Yorumla- 1 yıl
Hahah ben de biraz o tarz konuştum
- İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yıl2 kez yazacak kadar değerimi düşüremem herhalde
11 Yorumla- 1 yıl
Değer düşmesi değil bu bence
1 yılİyiki yazmışsın aklında kalmamış.
Fakat WhatsApp dan yazma madem kaba biri.
20 Yorumla
1 yılİnternetten tanışmış mış yazma **"
20 YorumlaBu ne ya
34 Yorumla- 1 yıl
Tamm
- 1 yıl
Yine de, bunu yaptığın için pişman olma. Sen büyüklük etmiş oldun, her iyilik yapan yaptığından ötürü kendisini "ap*tal" diye suçlasaydı dünyamız çekilecek bir yer olmazdı. boş ver gitsin. Egoist, zaten böyle hemen koltukları kabarıyorsa sorumluluk almayı bilmeyen birisidir. Sen buna iki çift güzel laf ettin diye kendisini senin ilahın ilan eder, baskı kurmaya kalkar.
- 1 yıl
Evet öyle bir ilişkiyi de istemem
durumuna kişisine göre değişir tabii
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılkimseye ikinci defa yazılmamalı
10 Yorumla
1 yılBoşveeer ne o öyle höt höt davranışlar
10 Yorumla
1 yılAkrep burcu musunuz siz de?
10 Yorumla
1 yılkonuşma bence şımarık birine benziyor
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yılBu her iki cins icinde gecerlidir
10 Yorumla
1 yılBence boşverin...
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Verilmez kimseye verilmez
10 YorumlaNeden olmasın o da ister ikinci postayi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBir yerlerini kaldırmaya gerek yok
10 Yorumla Atma kendini küçük düşürürsün.
10 YorumlaErkekler artık kimseyi takmıyor
10 Yorumla
1 yılKaba tabirle dötü kalkmış
10 YorumlaDeğişim olacağını düşünüyorum diyorsan yaz
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılYazma içinde patlasın.
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılPfff bi yerleri oynamış onun boş ver devam et
10 Yorumla Hak eden biriyse yaz
10 YorumlaBoğa burcu mu?
11 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum
1 yılCentilmenlik yapmışsınız gerisi ona kalmış
12 Yorumla- 1 yıl
Centilmenligi niye ben yapıyorum kadın olarak di mi 😆
- 1 yıl
Tabi jshsh ama büyüklük sizde kalsın 😉
1 yılÜstünü çiz gitsin
10 YorumlaErkeği ilk hatasında sileceksin.
00 Yorumla
1 yılSen ona yazınca g. ötü kalkmış 😀
00 Yorumla
1 yılSeviyorsan olabilir
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılBen yazmam
20 Yorumla Yazmasınlar..
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri