İnternet & Teknoloji Google fotoğraflarımızı kimler görebilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Fotoğraflarda olan resimlerimizi arkadaşlar vs görebilir mi?Fotoğrafiniz paylaşıldı yalnızca siz ekeleme yapabilirsiniz dedi? Google fotoğraflarımızı kimler görebilir? Cevapla Resim Soruları Fotoğraf Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. kimse göremez 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Google gördüyse herkes görür bir reklam şirketi olduğunu unutmamak lazım 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Paylaşmadığınız kimse göremez. 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Resim üstüne bastim bağlantı oluştu dedi... İsimli klosere geldi Yorumla Heliosphere 1 yıl Paylaştığınız için olabilir. İstediğiniz aman paylaşımı kapatabiliyorsunuz. Yorumla Soran 1 yıl Nerden kapatıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Yeni paylaşılan bağlantı diyor Altında isim Yorumla Soran 1 yıl Yalnızca siz fotoğraf ekleyebilirsiniz diyor Yorumla Heliosphere 1 yıl İlgili Klasör/Albüm için oaylaşım açık olabilir. Kapatmak isterseniz albümün paylaşım ayarlarını değiştirebilirsiniz. Sizinle paylaşılan bir albüm ise içerisine fotoğraf ekleyip çıkarabilirsiniz. Yorumla Soran 1 yıl Nerden yapicaz onu ayy çıldırıyorum Yorumla Heliosphere 1 yıl İlgili albüme girip paylaş kısmına dokunarak nsaıl paylaşıldığını görebilir, isterseniz kapatabilirsiniz. Yorumla Soran 1 yıl İlgili albüm nerde Yorumla Heliosphere 1 yıl Koleksiyonlar bölümünden albümleri bulabilirsiniz. Yorumla Soran 1 yıl Paylaşmadigin sürece sıkıntı olmuyor galiba Yorumla Heliosphere 1 yıl Elbette, paylaşmadığınız sürece kimse göremez. Yorumla Soran 1 yıl Basla seçeneği var oraaya tıklarsak başlıyor mi Yorumla Heliosphere 1 yıl Evet, paylaşım seçenekleri çıkar oraya basınca. Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kimse göremez 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bizim hesapta olan resimleri baska kimse göremez değil mi ben yinede şifreyi yenileyim Yorumla WİLLKİNG 1 yıl Göremez nerden görsün Yorumla Soran 1 yıl iPhone olmayinca rahat yok ya 😄 Yorumla WİLLKİNG 1 yıl Niye kiz 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kimse göremez
Google gördüyse herkes görür bir reklam şirketi olduğunu unutmamak lazım
Paylaşmadığınız kimse göremez.
Resim üstüne bastim bağlantı oluştu dedi... İsimli klosere geldi
Paylaştığınız için olabilir. İstediğiniz aman paylaşımı kapatabiliyorsunuz.
Nerden kapatıyoruz
Yeni paylaşılan bağlantı diyor
Altında isim
Yalnızca siz fotoğraf ekleyebilirsiniz diyor
İlgili Klasör/Albüm için oaylaşım açık olabilir. Kapatmak isterseniz albümün paylaşım ayarlarını değiştirebilirsiniz. Sizinle paylaşılan bir albüm ise içerisine fotoğraf ekleyip çıkarabilirsiniz.
Nerden yapicaz onu ayy çıldırıyorum
İlgili albüme girip paylaş kısmına dokunarak nsaıl paylaşıldığını görebilir, isterseniz kapatabilirsiniz.
İlgili albüm nerde
Koleksiyonlar bölümünden albümleri bulabilirsiniz.
Paylaşmadigin sürece sıkıntı olmuyor galiba
Elbette, paylaşmadığınız sürece kimse göremez.
Basla seçeneği var oraaya tıklarsak başlıyor mi
Evet, paylaşım seçenekleri çıkar oraya basınca.
Evet gorebilir
Ee nasil gizliyoruz bunu
Kimse göremez
Bizim hesapta olan resimleri baska kimse göremez değil mi ben yinede şifreyi yenileyim
Göremez nerden görsün
iPhone olmayinca rahat yok ya 😄
Niye kiz 😄
hiç kimse kendimi deşifre etmeyi sevmiyorum