Kızlar selam. 4 yıllık bir ilişkim var, erkek arkadaşım bir kızı takip etmeye başlamış. Kız da epey güzel ve Instagram fotoğrafları bikinili türden. Ve oturduğumuz semtten biri (kızı tanımıyorum ama ortak erkek arkadaşımız fotoğraflarını beğenmiş)
erkek arkadaşımın cevabının kaçamak olacağını biliyorum ama içim de rahat değil hafif çalkantılıyız bu konularda. Ne yapmalıyım?
erkek arkadaşımın cevabının kaçamak olacağını biliyorum ama içim de rahat değil hafif çalkantılıyız bu konularda. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başka bir hesap aç onun ismiyle ve onun hesabını ordan engelle. Kıza o hesaptan yaz. Yani en azından anlarsın bir şey var mı yok mu? Zor bir durjm gerçekten. İnsan şüpheyle yaşayamaz
Arkasından iş çevirmek de istemem doğrudan kıza sormak da bir seçenek olabilir gibi kafam karıştı bilemiyorum
Doğrudan kıza da sorabilirsin tabi ama yani kızın ne kadar dürüst olacağını bilemezsin ki
Geçenlerde de daha önce polemiğini yaşadığımız kızın engelini kaldırmış, çelişkili cevaplar verdi tanımıyorum dedi ama engellediği zaman konuştuğumuzda arkadaşının kardeşi olduğunu söylemişti. Kız konularında biraz sıkıntılı bir ilişkimiz var bi konu bitiyor diğeri başlıyor. Artık son raddeye geldim her şey bu kadar iyiye giderken ayrılmak istemem ama aşırı toxic olduk
Senin bu konularda ki tavrını bildiği halde devam etmesi doğru değil
Zaten için de bir şüphe varsa gerçek olabilir bence denemen en azından kafandaki sesleri susturur tabi yine de sen bilirsin
Uamrım en kısa zamanda çözersin🙏
Teşekkür ederim.. dediklerini düşüneceğim..
Kim bu diye sor hic cekinme
Takip etmemeli bence
Söyle etmesin
Uyandım baktım çıkartmış bile ben söylemeden
Eskiden istek atmışımdır hesabını yeni açmıştır diyor, inanmalı mıyım
Hayır
Çıkarır misin diyebilirsin
Çıkarır biliyorum ama daha önce de bu tarz şeyler yaşadık. “Ayrıyken etmişimdir hatırlamıyorum, tanımıyorum, bilmiyorum “ vb. cevapları oluyor sürekli. İçimde bir his var çıkartır zaten ama bu hissi ne yapacağım..
O his hep olur insanın sevdigi için kıskanıyo öyle bı his geliyo o his kolay gecmiyo ama güven sağlanırsa ileri düzeyde kalkar ortadan
Güvenimi sarsıyor, bu olaydan dolayı tartışma yaratmak saçma mı olur bilemiyorum kaostan da bıktım🤦🏻♀️
Saçma olmaz bence icine aticaginiza konuşun
Yarın işe gidip gelecek, geldiğinde yüz yüze denerim konuşmayı. Umarım ayrılıkla sonuçlanmaz..
4 yılı o kadar kolay çöpe atmaz hatasını anlar herhalde
Hatasını anlasa ne olacak neredeyse 5 yıla yaklaştık hatayı fark etsin diye ayrı da kaldım ama yok yani barıştım yine aynı saçma sapan kız muhabbetleri bitmiyor kafamı huzurla yastığa koydurtmuyor
İlişkinin temelinde bir sıkıntı var o zaman
Var güven problemi. Yeni aşmıştım ama tekrardan başladı. İkinci sezon sanırım
Bence detaylı bir şekilde konuşmanız gerekir ama o konuşmalarin sonunda ayrilanda çok oluyor daha iyi devam edende size kalmış bir şey yani
Bana yine söz verir büyük ihtimalle. Bende okeyler devam ederim gibi. Yine de fikir almak güzeldi teşekkür ediyorum
Rica ederim
Takip etmemeli
Anladım...