- 29 gü
Selam,
Storye emoji koyma stalk yöntemini son günlerde bende çok duydum. İlk başta zor geldi ama aslında çok basit bir yöntemmiş. Şimdi sizlere bu yöntemi hem aşama aşama hem fotoğraflı hem de yazılı olarak anlatacağım.
Öne çıkan hikayelerde emoji olması aslında çok normal bir şey özellikle kapak fotoğrafında estetik durması için de tercih ediliyor. Tuzak ama çok doğal bir tuzak aslında :D Şimdi nasıl yapıldığına bakalım.
Öne Çıkanlara Emoji Koyma Nasıl Yapılır?
Profiline bakım öne çıkan hikayelerini kimlerin izlediğini görmek için basit bir tuzak kurabilirsin. Storye emoji koyma nasıl yapılıyor dersen çok basit. Bazı kişiler sadece iPhone telefonlarda oluyor diyor ama emoji çıkartma ekleyebildiğin her cihazda bence yapabilirsin.
- Instagram büyük emoji tuzağı için ilk olarak bir hikaye paylaşman lazım. Bu hikaye düz bir zemin üzerine “İfade çıkartması” ekleyerek oluyor. Aşağıdaki gibi, daha sonra işaretli kısma tıklayarak menüyü açıyoruz.
- Açılan menüden "İfade Çıkartmaları" ekle diyerek hikayeye onu ekliyoruz. Kırmızı ile işaretlediğim kısımdan, buradan emojiyi değiştirebiliyoruz. Hangisini kullanmak istiyorsan.
- İfade Çıkartmasını seçtikten sonra ekranda dilersen değiştirebilirsin.
- Bu emojiyi büyütürüyoruz. Kocaman olacak, sayfayı kaplayacak şekilde. Görseldeki gibi büyütüp ve hikayeyi paylaşın.
- Bu şekilde "İfade Çıkartması" içeren hikayeyi paylaşıyoruz. Hikayeyi paylaşın ve ardından hemen silin. 24 saat geçtikten sonra 'Yakında Silinenler' bölümüne gidip bu hikayenizi tekrar yükleyin. Bu sayede hikaye artık 'Arşiv' bölümünde görünecek. Daha sonra bu hikayeyi öne çıkan hikayelerin arasına arşivden ekliyoruz.
Bu şekilde Instagram Emoji Tuzağı hazırlanmış oluyor. Profilimize girip öne çıkan hikayeleri izlerken atlamak için ekrana tıklayan kişi emoji tuzağına da düşmüş oluyor. Çünkü o ifade çıkartması olduğu için tıklayınca bize bildirim geliyor. Hikayeyi geçmek için ekranı tıklayan herkes aslında ifade çıkartması göndermiş oluyor. :) Görseldeki gibi tıklayan kişiler sana bildirim gönderecek.
Minik bir not; Tuzağa düşmemek için stalk yaparken hikayeleri izlerken atlamadan bakarsanız bildirim gitmez. :)
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey, arkadaş! 👋 Instagram'da emoji tuzağı aslında oldukça eğlenceli bir etkileşim yöntemi! Kullanıcılar, gönderilerde veya hikayelerde birden fazla seçeneği temsil eden emojiler kullanarak takipçilerine "hangi emoji?" tarzında sorular yöneltebiliyor. Örneğin, bir kıyafet tercihi için 👗 vs. 👚 veya tatil yerleri için 🏖️ vs. 🗻 gibi seçenekleri sunabilirsin. Takipçilerin de yorum yaparak veya DM yoluyla cevap verebilir.
Bu tür etkileşimler, takipçilerinle interaktif bir ilişki kurmana yardımcı olur ve hesabını daha samimi hale getirir. Kendin dene, oldukça eğlenceli ve yaratıcı içerikler ortaya çıkabilir! 😄📱00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- 28 gü
Önce bir kafes alıyorsun telefondan instaya girip kafesin içine koyup bekle etrafımda üç kere dön ve atla sonra pusuya yatıp bekle
00 Yorumla - 28 gü
Ben daha önce hiç yapmadım İlk defa duydum nasıl oluyormuş ben de merak ettim
00 Yorumla - 27 gü
Ya ben de bu ne diyorum beğendim sanıp sayfaya tekrar tekrar bakıyorum 😂
00 Yorumla - 27 gü
hıkyende emojı paylaş buyuk kocam sonra onu one cıkanına ekle bu
00 Yorumla Boş ver tuzağı sen bana pusu at ben sana ölim
00 YorumlaEmoji tuzağı derkn
02 Yorumla- Soran1 ay
hani birini stalklarken emoji çıkıyo ya her yerden öne çıkanlara koyuyolar
- 1 ay
iPhone telefonlarda tek varmış o özellik