İnternet & Teknoloji Arkadaşlar lütfen şu hesabı şikayet eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski anılar ama ne şifre ne E posta hatırlamıyorum biten giden bi ilişki ama hâlâ kapatmıyorum hesabı https://www.facebook.com/hilal.ulger.1 Güncellemeler1 yıl Gerçekten şikayet edenlere özel olarak teşekkür ederim Güncellemeler1 yıl Mail şifre hiçbir şey hatırlamıyorum şikayet ettim kaç kere lütfen siz de edin Arkadaşlar lütfen şu hesabı şikayet eder misiniz? Cevapla İlişki Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl ettim, eskiyi eskide bırakmak doğru bir düşünce geleceği daha güzel inşa etmek için yapılması gereken bu... bazı insanlar geçmişte yaşayıp durur anılarda yaşar içinde yaşadığı zamanıda kendine zehreder... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkürler Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl rica edrimm, umarım yardımı olur Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Allah baska dert vermesin igrenc durum gercekten 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Lütfen şikayet edin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ettim canim uc hesaptan Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Brokir Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Malini hatirliyon mu 0 1 Yorumla Brokir 1 yıl Bi ulasir misjn bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ettim, eskiyi eskide bırakmak doğru bir düşünce geleceği daha güzel inşa etmek için yapılması gereken bu... bazı insanlar geçmişte yaşayıp durur anılarda yaşar içinde yaşadığı zamanıda kendine zehreder...
Çok teşekkürler
rica edrimm, umarım yardımı olur
Allah baska dert vermesin igrenc durum gercekten
Lütfen şikayet edin
ettim canim uc hesaptan
Teşekkür ederim
Malini hatirliyon mu
Bi ulasir misjn bana