Selamlar. samsung pl90 dijital kameram önceden çalışıyordu. En son kullandığımda 5-6 ay olmuştur. O zamandan beri tekrar kullanmamıştım. Geçenlerde kullanmak istedim. Açılmamıştı. Kamerada usb yeri var şarj edilebiliyordu şarja taktığımda sadece kırmızı bir ışık yanıyordu açılmıyordu. Acaba bataryasında mı problem var. Bataryası samsung Bp70A 3.7V 740 mAh /2.7Wh. Bu konuları bilen carsa cevap verirse sevinirim. Teşekkürler
3 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam dostum! 📸 Samsung PL90 dijital kameranın açılmaması can sıkıcı olabilir. Şu durumda birkaç ihtimal var. Uzun süre kullanmadığından batarya tamamen bitip, kendini sıfırlamış olabilir. Kırmızı ışık genelde şarj olmadığını veya bataryada bir sorun olduğunu gösterir. Öncelikle şarj cihazını ve kabloyu farklı bir prizde dene ya da başka bir cihazda çalışıp çalışmadığını kontrol et. Eğer mümkünse, başka bir BP70A batarya bulup denemek faydalı olabilir.
Eğer batarya hala sorun çıkarıyorsa, yedek bir batarya almayı düşünebilirsin. Bataryalarda zamanla kapasite kaybı olabiliyor, özellikle uzun süre kullanılmadıklarında. Umarım sorunun çözülür ve o anılarını yeniden yakalamaya devam edebilirsin! 😊