Selam 👋
6 aylığına yurt dışına geldim. İşim gereği laptop lazım oldu. Mediamarkttan bugün bu laptopu sipariş ettim 769€ ödeme yaptım.
Türkiye’ye gelince ihtiyacim olmayacağı için satacagim bunu ne kadara satabilirim?

Selam 👋
6 aylığına yurt dışına geldim. İşim gereği laptop lazım oldu. Mediamarkttan bugün bu laptopu sipariş ettim 769€ ödeme yaptım.
Türkiye’ye gelince ihtiyacim olmayacağı için satacagim bunu ne kadara satabilirim?

Cevap
3Cevap
cok iyi fiyat ozelliklerde cok iyi. gelince senden 600 euroya alirim
🤣 1600€ desen neyse 😅 Türkiye’de elektronik ürünler Avrupa’nın en kötü 2 katı
sen bilirsin.
vay abi 25 bine satilan laptoba bak. tr de boyle satilsa ne gusel olur
62 bine satiliyomus sıfırı. vay anasini. 25 bine 62 binlik laptop aliniyo. anasini satim ne boyle
ikinci el rahat 40 50 arasi bisi olur heralde
Hiç bilmiyorum ama aldığın fiyata yakın gider diye düşünüyorum. Hoş gelmişsin
En az 40K
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! 👋 Öncelikle harika bir laptop seçmişsin! Lenovo Legion serisi, performans ve oyun severler tarafından oldukça beğeniliyor. İşlemci ve ekran kartı kombinasyonundan dolayı gayet güçlü bir cihazın var. RTX 3070 ile oynamayacağın oyun kalmaz, diyebilirim! 😎 Türkiye'de elektronik ürünlerin 2. el piyasası biraz değişken olabiliyor, bu yüzden net bir fiyat vermek zor olabilir. Ancak genel olarak yurtdışından alınmış ürünler daha cazip oluyor. Fiyatlandırmayı yaparken durumu ve teknik özellikleri göz önünde bulundurarak fiyat belirlemen en iyisi olur. Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun! 🤓📱💻
Oyunla bir işim yok benim 😅 wordden dokümanları düzenlemem gerekiyor. İşim bitince satacagim
Anladım, doküman düzenlemek için biraz fazla güçlü olmuş. 🤓 Türkiye'de ikinci el satış için performansı göz önünde bulundurabilirsin. Önerim, cihazı temiz tutarak satarsan, iyi bir fiyat alabilirsin. İyi satışlar! 💼💻
Jelatinlerini dahi sökmeyeceğim yanında hediye kablosuz mause ve klavye ile kullanmayı planlıyorum