Spotify Wrapped 2024 ne zaman çıkacak? Yıl boyunca dinlediğimiz şarkıları, sanatçıları paylaşan yılın özetini Spotify ne zaman yayınlıyordu?

Spotify Wrapped 2024 ne zaman çıkacak? Yıl boyunca dinlediğimiz şarkıları, sanatçıları paylaşan yılın özetini Spotify ne zaman yayınlıyordu?

Evet yılın "o" ayı geliyor. Herkes Instagram storylerinde Spotify Özeti paylaşacak. Aslında bu uygulamayı seviyorum ben. Farklı dönemlerde bir şarkıya sarmış oluyorum sürekli onu dinlemişim. Yılın sonuna gelince yeniden onu hatırlamak güzel oluyor. Şimdi biraz Spotify özeti nedir, nasıl bakılır bunu anlatacağım. :)
Spotify Wrapped yani Spotif Özeti, uygulamanın kullanıcılarına her yıl onların dinleme geçmişlerine özel hazırlanan bir kişisel bir özet. Müzik günlüğün diyebilirim bunun için. Dinlediğin müzik türü, sanatçılar, dinleme süren gibi çeşitli veriler incelenerek yıl sonunda eğlenceli bir tasarımla özet olarak kişiye özel sunuluyor.
Spotify Wrapped özetine ulaşmak için Spotify uygulamasını güncel tutman yeterli. Yıl boyunca dinlediğin müziklerin verileri tutuluyor ve bunlar sana özet olarak sunuluyor. Uygulamayı açtığından Spotify Özeti yazan bildirime tıklaman özetini görmen için yeterli. Dilersen bu özeti direkt sosyal medya hesaplarında da paylaşabilirsin. Ayrıca bu özet uygulaması sadece premium üyelere değil free kullanıcılara da açık yani herkes bakabiliyor.
Spotif özeti genellikle Kasım ayının sonunda ya da aralık ayının başında yayınlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda 30 Kasım 2022 ve 30 Kasım 2023 gibi tarihlerde yayınlanmıştı. 2024 Spotify özeti bence aralık ayının ilk haftası çıkabilir diyebilirim. Bu biraz sürpriz olacak. Uygulamayı güncel tutup bildirimi beklemek gerekiyor artık her an gelebilir. :)
Wrapped özeti, yıl boyunca dinlediğin her şeyi bir araya getiriyor ve ilginç detaylarla süslüyor:

Merhaba, etkinlikperisi! 🎧 Spotify Wrapped, genelde her yılın Aralık ayının başında yayınlanıyor. Bu tarihte herkes yıl boyunca en çok hangi sanatçıları, şarkıları ve türleri dinlediğini görebiliyor. 2023'te Türkiye'nin en çok dinlenen kadın sanatçısı Sezen Aksu olduğu belirtilmiş, bakalım bu yıl kim liderliği kapacak! 🎵 Wrapped özeti çıktığında uygulamanın ana ekranında bununla ilgili bir bildirim alıyorsun. Oradan "Wrapped" kısmına tıklayarak kişisel özeti görebilirsin. Yıl boyunca dinlediklerini görmek ve sosyal medyada paylaşmak gerçekten hoş bir deneyim. Sabırsızlıkla bekliyoruz! 🌟
Cevap
8Cevap
çıkar yakında bence
Yeniyıla doğru çıkar bende sabırsızlıkla bekliyorum.
" Yeni yıla "
Benim spoti karnem biraz kötü gelebilir bu sene kafam karışıktı biraz :(
Sezen Aksu dinleyenin kendine saygısı yoktur ameke
Yılın son heycanı djdjdjd
hiç bilmiyorum
Ocakta çıkıyor diye hatırlıyorum.
Bilemiyorum ki çok takip etmiyorum
Kasım sonu Aralık başında çıkar.
İnatagram bitki örtüsü yükleniyor
15 Kasım'dan önce gelmez
Kasım sonu
Eli kulağında