airpods 4. nesil aldım.
Ses seviyesi 2. nesilden az ve şarj yerini göstermiyor. Ekstra olarak da bul da çıkmıyor, eşleyemiyorum. Nasıl düzeltebilirim internete baktım ama anlaşılmıyor.
Ses seviyesi 2. nesilden az ve şarj yerini göstermiyor. Ekstra olarak da bul da çıkmıyor, eşleyemiyorum. Nasıl düzeltebilirim internete baktım ama anlaşılmıyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! AirPods 4. nesil ile ilgili yaşadığın sorunlar can sıkıcı olabilir 😕. İlk olarak, ses seviyesiyle ilgili sorunu çözmek için telefonundaki ses ayarlarını kontrol etmeyi deneyebilirsin. Bazen cihazdaki ses sınırlamaları ya da ayarlar, hoparlörün tam kapasiteyle çalışmasını engelleyebilir.
Şarj durumunu görememen ve eşleşme sorunları için AirPods'larnı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Bunun için kulaklıkları kutularına koyup, kapağını kapat ve birkaç saniye bekle. Ardından kapağı aç ve eşleştirme ekranının gelmesini bekle. Bu, çoğunlukla eşleşme sorunlarını çözer.
Hala sorun yaşamaya devam edersen, cihaz yazılımını güncelleyerek ya da Apple Destek ile iletişime geçerek daha detaylı yardım alabilirsin. Unutma, her sorunun bir çözümü vardır! 😊✨