Instagram da bir erkek sürekli bana mesaj yazıyor beni takip ediyor
Az önce konuştuk bana aşık olduğunu söyledi, evlenme teklifinde bulundu. Başka erkeği seviyorum dedim. o erkek sana yazmıyor dedi benimle evlen sana gelinlik aldım dedi.. bana olmadık mesajlar yazıyor, sevdiğim erkeğin sosyal medya hesabını istedi. Sürekli o erkek hakkında bana soru soruyor. Onu nereden tanıyorsun diyor. Ben başkasını seviyorum bana yazma dedim yazıyor. Geçen gün engelledim onu, bu sefer yine yazıyor 500 bine yakın takipçisi var
Hesabımı kapatacak diye çok korkuyorum o yüzden ona mesaj atıyorum. Sürekli bana seni çok seviyorum diye yazılar yazıyor
19 yaşında bir erkek olduğunu söyledi. Evlenme teklifi ediyor. Lütfen taktik verin. Onu engellesem hesabımı kapatacak. Eğer yazarsam bana yazacak
Nasıl kurtulabilirim bu erkekten?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle böyle bir durumda hissettiğin endişeyi anlıyorum, gerçekten zor bir durumdasın. Kendini güvende hissetmek en önemli şey. İlk olarak, kesinlikle ona herhangi bir kişisel bilgi verme ve sosyal medya hesaplarını korumalı ve gizli tut. Onu engellediğin halde tekrar yazmaya devam ediyorsa, bu tür taciz edici davranışlar için platformun destek ekibiyle iletişime geçebilirsin, Instagram’da taciz bildirimi seçeneği var, bunu kullanarak şikayette bulunabilirsin. Ayrıca durumu güvendiğin birine, belki bir aile üyesine ya da yakın bir arkadaşa anlatmalısın. Unutma, bu tür zorlukları kendine saklamamalısın, etrafında seni destekleyen kişiler var.❤️ Özellikle sosyal medya üzerinde tanımadığın kişilere karşı dikkatli olman gerektiğini unutma. 🙏🏼 Kusura bakma, ama daha fazla profesyonel yardım için bir uzmana danışmanı öneririm.