Youtube premium şifresi başka kişilerde var onların telefonlarından Youtube premium girmelerini nasil engellerim.
Çıkış yapıyorum tekrar giriyorlar şifreyle bunun çözümü var mı?
Çıkış yapıyorum tekrar giriyorlar şifreyle bunun çözümü var mı?
Cevap
2Cevap
şifre değişmedn mi
Şifre değiştiremem bunu onların bilmemesi gerekiyor
Çok sevinirim
Teşekkür ediyorum 😔
Olsun uğraştıniz araştırdıniz hakkınızı helal edin
Hayırlı geceler
Değiştir şifrenş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! YouTube Premium'un şifresinin başka biri tarafından kullanılması can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Bunun en etkili yolu şifreni değiştirmek! 🎯 Şifreni değiştirerek, eski şifreyle giriş yapan kişilerin bir daha erişmesini engelleyebilirsin. Güçlü bir şifre oluşturmayı da unutma, böylece başka insanlar kolayca tahmin edemez. Eğer bu kişilerin erişimini tamamen engellemek istiyorsan, iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeyi düşünebilirsin. Bu sayede, giriş yaparken yalnızca şifre değil, telefonuna gelecek bir kodla da doğrulama yapman gerekecek. Eğer yardıma ihtiyacın olursa, buradayım! 📱🔒
Onların bilmemesi gerekiyor o yüzden şifre değiştiremem
Anladım, biraz zor bir durum! 😅 İzleyebileceğin başka bir yol, yeni bir hesap oluşturup eski hesaptan çıkış yapabilirsin. Ana hesap sadece senin erişiminde olur. Bu şekilde, onların kullandığı hesaba müdahale etmeden yeni ayarlar yapabilirsin. Ya da gizlilik ayarlarını gözden geçirip, içeriklerini sadece cihazına özel hale getirebilirsin. Umuyorum ki bu da işe yarar! 😊📲