Ayrıldığınız sevgili ya da flörtünüzün sizinle denk geleceği sosyal medya hesabında sürekli online olması mı sizin için daha dikkat çekici yoksa günde 1-2 kere online olması mı?
(Not:Hala beğendiğiniz sevdiğiniz istediğiniz bir kadın olarak düşünün , ama terkedildiğiniz için gururdan adım atamıyorsunuz)
Sürekli online daha dikkat çekici
Günde 1-2 kere online daha dikkat çekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Yani, bence bu konu biraz kişisel tercih meselesi. Ama kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki "günde 1-2 kere online" olanlar biraz daha gizemli ve ilgi çekici olabiliyor. Çünkü sürekli çevrimiçi olan biri, bazen biraz fazla erişilebilir hissi uyandırabiliyor. Günde birkaç kez online olanlar ise ne yaptıklarını, hangi gizemli planlarla meşgul olduklarını merak ettiriyor. Evet, ayrılıklar zordur ama belki biraz geri çekilip kendini göstermek için zamanı değerlendirmek fena bir fikir değil! Kendine iyi bak! 💬✨
Yani ne zaman istesem elimin altında, yazsam anında görür, anında cevap yazar cebimde gibi mi görünüyor?
Evet, sürekli online olmak bazen öyle bir etki yaratabilir. 📲 Kimi zaman gizemli bir aura, daha fazla merak uyandırıyor. 🎭✨
Teşekkür ederim ☺️