Benim nişanlım şehir dışında çalışıyor. erkenden yatar. Instagram hesabımız ortak bütün kişisel detaylar bana ait e posta numara. Şifreyi kavga edince değiştim girme diye.
Daha yeni bir girdim nişanlımın telefon adı 17 dk önce diyor.
2_3 defa daha oldu aynı şekilde hep aynı saatlerde ben girmedim diyor ortak hesap birde diyor. Daha yeni yine olmuş. Birde Manisa'da çalışıyor konya yazıyor. Ama telefon adı nişanlımın kafam karıştı
Daha yeni bir girdim nişanlımın telefon adı 17 dk önce diyor.
2_3 defa daha oldu aynı şekilde hep aynı saatlerde ben girmedim diyor ortak hesap birde diyor. Daha yeni yine olmuş. Birde Manisa'da çalışıyor konya yazıyor. Ama telefon adı nişanlımın kafam karıştı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Messengerde aktif görünen birine ben dedimki kesinlikle giriyordur face ya da messengere yoksa niye aktif gostersin diye. Sonra aynisi benim basima geldi hem messenger hemde instagramda girmedigim halde, hatta netim kapaliyken aktif gösteriyordu. Yani girmemis olabilir ama girmissede girmemissede nasil anlayacaksin bilemiyorum zor durum.
Ay öyledir değil mi. 2_3 defa oldu yemin ediyor niye girim birde ortak hesap diyor.
Ben kendim girmedigim halde aktif olmuşum o yüzden instagramin saçma hatasi olabilir. Girecek olsa niye ortak hesaba girsin degilmi bence girmemis olabilir dediği gibi
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmezmiş knk Allah mutlu etsin
Amin canım da güzel Bir şey mi dedin kötü mü anlamadım 🤣🤣
indiremeyeceğin eşeği damına çıkarma diye bir atasözü var çok severim
Ne demek istedin anlamadım
Nişanlın seni kandırıyor olabilir
Nasıl yani sondaki yazdığınız ney
Sistem hatası var birçok üyelere de oluyormuş. Kızlar Soruyor adminlere sıkıntılarını belirttim, sistemin güncellenmesini bekliyormuş.
Neden kandırıyor dedin peki
Nişanlın bir şekilde girmiştir o yapmış olabilir. Ikinizden başka kimse girmiyorsa.
Instagram öyle dogruyu gostermyr cogu zaman
Ay öyle değil mi çünkü ortak hesap 2_3 defa girilmiş ama nişanlımın telefon adı. Girse bile bende giriyorum ortak kafam çok karıştı
Instagram genel olrk sorunlu mesela insanlar aktif olmadigi hakde aktif gorunuyor o yuzden kapali benim hep
Anladım çok sağolun 🙏🏻
nisanlin telefonunu kaptirmis
Hayır ya sanmam