Erkeklerin sosyal medyayı aktif kullanması erkekliğine zeval veriyor mu?

Erkeklerin sosyal medyayı aktif kullanması erkekliğine zeval veriyor mu?

Bana göre sevgilisi olan bir erkek sosyal medya kullanmaz eğer ki kullanacaksa da kendi adına açmamalı açarsa da şayet tanıdıklarının dışında kimseyle konuşmaması ve eklememesi gerekir eğer sevgilisi varsa sıradan bir isimsiz ya da sahte olduğu belli olan bir hesap açar sadece videoları izler geçer
Olması gereken bence böyle zaten sevgilisi olmayan erkek ne yaparsa yapsın
E ne alaka
Onu neden kendi profilini koyduğu, birkaç post attigi, ilgi alanlarıyla ilgili hesapları takip ettiği bir sosyal medyası olmasın
@Cookieloverfalan kız arkadasi olduğu icin olabialir mi şahsen benim kız arkadaşım varsa sevdiğim sevmediğim beğendiğim veya beğenmediğim herşeyi sadece o bilse yeter başkasının biomesine gerek yok bence başkası beni görmesin kız arkadaşım görsün sevsin yeter
Yuh
@Cookieloverfalan yuh değil olması gereken bu bence bı erkek olarak ben bunu diyorum şahsen
Bu insan kız arkadaşından önce de belli ortamlara (mesela yazılım olur, spor olur, santranç, fotoğrafçılık...) Katılmış ve çevre edinmiş olablr. Kız arkadaşı var diye sosyal medyasinda herkesi çıkarıp soyutlasin mi kendini
Kızları çıkarıyım, erkekler kalsın gibi..
@Cookieloverfalan işte zaten bu soyutlamayi kaldırmak için klasik bı ortak hesap veya gereksiz bı hesap açmak yeterli ama desenli bu seferde arkadaş ortamı bozulur emin ol erkekler için bozulmaz WhatsApp SMS veya arama var bu şekilde de arkadaşlıklarını diri tutabilir
Önceden edindiği kız arkadaşları ne gibi bir tehlike faktörü oluşturabilir? Eğer erkek onlara yüz vermiyorsa
Yani bir sınırı varsa onlara karşı kızlar da bişey yapamaz
@Cookieloverfalan evet bak bu konuda haklısın eğer ki erkek kendini biliyorsa hiçbir kız onu cezbedemez veya aklını karıştıramaz ama bunu erkek bildiği için sadece erkekler kız arkadaşı bunu bilemediği için içine sürekli bir kuşku ve istemsiz bir şekilde hareketlenme olur bunun önüne geçebilmek adına hayatındaki kız arkadaşlarını çıkartması veya gereğinden çok çok fazla bir mesafe koyması gerekir evet aralarında sarsılmaz bir Güven sadakat olabilir ama onu yıkılmayacak ve sarsılmayacak bir hale getirmek için bence karşılıklı olarak mücadele verilmesi gerekebilir
Erkek adam çok sosyal medya kullanmaz öyle efekt mefekt öyle şeyler bilmez. Flört un anlamını daha bilmez. Gördüğü güzel bir manzara, güzel bir kare de ya da sevdiği insanlarla resim paylaşır. Altına da akrabaları arkadaşları yorum yapar beğenir. Yalanla dolanla işi olmaz. Merhametli olur. Yardım isteyeni geri çevirmez. Vurduğunu indirir. Arabayı sağlam kullanır. Geri geri iyi gelir. Kendisini de ailesini de birisine muhtaç etmez. Haram yemez. Kibar olur teşekkür ve rica etmesini bilir. Güler yüzünü kimseden esirgemez. Eşinin cok sever sevgisini de her daim belli eder. Gittiği yerde herkes ona güvenir.
WELCAM TO MUSTAFA KÖSE
@KaderGkn bu kadar. Aynı böyle olacak
Çok enteresan... Sosyal medya kullanımında erkeklere kota mı var? Saçmalık! Kadın çok atınca sorun yok, erkek çok atarsa makbul değil öyle mi? Oldu canım... 🤦♂️
Atabilir
Merhaba Lili! Sosyal medya, artık hepimizin hayatının bir parçası ve cinsiyet ya da cinsellik üstüne yüklemeler yapmadan herkesin kendini ifade ettiği bir platform. Yani erkeklerin sosyal medyayı aktif kullanması hiçbir şekilde erkekliklerine zeval vermez. Aksine, insanların günlerini nasıl geçirdiğini, hobilerini veya günlük anılarını paylaşıyor olmaları oldukça keyifli olabilir. Hem sosyal medyada daha fazla erkek görmek, farklı bakış açılarını ve içerikleri deneyimlememizi sağlar. Sonuçta herkes kendine uygun olanı yapmalı ve kendilerini en iyi ne şekilde ifade edebiliyorlarsa o şekilde paylaşımda bulunmalılar. 🌟 Unutma, kendini ifade etmek her zaman değerli ve önemli!
Cevap
44Cevap
Atabilir neden olmasın
Yok erkek adam şöyle yapar böyle yapar, yok efendim kadın halinle böyle mi yapıyorsun'lar falan. Bırakın şu cinsiyet ayrımını arkadaşlar. Böyle diyorsunuz diyorsunuz sonra bir de bunlardan kurtulmaya çalışıyorsunuz
Özel günlerde tamam ama dk başı atan adam adam değildir.
Atmaz. Story özelliği sadece kadınlar için üretilmiş bir yazılım. O ne öyle kız gibi story filan. Erkek adamsın ağır ol, git kahvede çayını iç tesbihini salla
Erkekler trip atamaz, story atamaz, onu yapmaz, bunu yapmaz... Bırakın bu saçma şeyleri bence..
Atar..
İzmir (Efes, Selçuk, şirince, Bergama), Mardin (Artuklu ve Midyat), Adıyaman ( Nemrut dağı) gezisinden geleli bir hafta oldu. Bu 10 günlük gezide paylaşımlarım olmuştur lakin asansör aynası, kahve içerken vesaire paylaşım yapmam.
erkek adama yakıştırmadığınız herşeyi yapan erkeklerin kucağına atlayan ilginç bir kız profili var yurdumun:)
Herkes kendine yakışanı yapar. Atana erkek değil demem, atmayana da erkek demem.
Aslında doğru yazdım da her dimağa uygun değil tabi ")
Erkek dediğinin sosyal medya ile işi olmaz. Sürekli resim çeken erkek net iticidir.
Story de atar resimde atar sadece kadınlar icin ortaya cıkarılmıs bir uygulama değil sonuçta :D
Kadın erkek eşittir, sorgulamak senin haddine değil
Erkekliği yarımdır. Yok fotiydi yok like diye büsürü vakit kaybediyor halbuki o vakitte büsürü kıza yürüyebilirdi
Ooo @_bombacimulayim_ geldin mi tekrar? 😄
Agaaa bayadır döndüydüm ya yeni açtığım hesabı kapatılar geri döndüm ben de csfs
En son gidiyorum diye bi paylaşım gördüydüm de ondan sordum.
Analdım he ya gidemiyorum ki keşke gidebilsem csfs
Erkeğin sosyal medyayı az kullananı makbuldür
Erkek adam instayı video izlemek için kullanır, adam gibi adamsa hiç kullanmaz
ben hiç atmıyorum foto bile yüklemiyorum nerdeyse :d
erkek adam kırk yılda bir story atar devamlı atmaz
Hiç bu açıdan düşünmedim. Bana güzel paylaşım yapması hoşuma gider
Atsınlar ama adabıyla atsınlar. Misal olarak paylaştığın gönderi gayet hoş olmuş
daha hiç atmadım. 1 taneden fazla atanlardan da hoşlanmıyorum
Kadınlar günde 500 tane atıyor, hemcinslerimizi görünce şok geçiriyorum.
Sosyal medya kadınlar için yapıldı da haberimiz mi yok awk
İnflunser değilse gerek yok yani , storyleri ne için attiginada bağlı
Gençler şimdi farklı yani bizim nesil gibi değil erkeklik kavramı. 😄
Abartmadan arada atabilir keyfi bilir de içerik önemli
Atıyorum hemde gayet güzel story atıyorum hala erkeğim 💆
İnsanlar kendi hayatında ne yapacağını sana sormadığı için atar canı isterse.
Story? Hikayedir o
Seni Tanrı afetsin evladım ona yalvar ben sadece aciz bir papazım
Ben atmıyorum zaten iş harici sosyal medya kullanmıyorum diyebilirim
Erkek adamın 2 gönderisi olur biri yazın biri kışın çekilmiş
Hanım kız atar da erkek atamaz mı 😅
Neden
Evet sigara rakı bira araba mangal agalarla edit paylasiriz
Hayır alakalı olduğunu düşünmüyorum
Valla maçtan maça anca
atsın ama az atsın
çocuğu elleri çok güzel bak
Atar neden atmasın