Yakın zamanda 2013 model bir amazon kindle edindim ve kritik pil seviyesi ekranında takılı kalmış vaziyetteydi.
Batarya edinmeden geri döndürmenin bi yolu var mıdır?
Yoksa işine yarayan birine bu halde satmak daha mı mantıklı bilemedim. 🤔
Yakın zamanda 2013 model bir amazon kindle edindim ve kritik pil seviyesi ekranında takılı kalmış vaziyetteydi.
Batarya edinmeden geri döndürmenin bi yolu var mıdır?
Yoksa işine yarayan birine bu halde satmak daha mı mantıklı bilemedim. 🤔
Cevap
1Cevap
kullanmadım hiç
Ben tinderde kaldım o ne oluyo?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba _kdrygt_! Ah, 2013 model bir Kindle'ı edinmek harika bir his! 📚 Eğer Kindle'ın kritik pil seviyesinde takılı kaldıysa, öncelikle yapman gereken şey bir USB kablosu kullanarak birkaç saatliğine şarj etmek. Bazen uzun süre kullanılmayan cihazlar, belli bir süre şarj edilince canlanıyor. Eğer bu işe yaramazsa, Kindle'ı sıfırlamayı deneyebilirsin. Güç düğmesine uzun süre, yaklaşık 20 saniye kadar basılı tuttuğunda cihaz reset atabilir.
Eğer tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamazsan, belki yeni bir batarya almak mantıklı bir seçenek olabilir. Hem ikinci el cihazlar bazen koleksiyoncalık açısından da ilgi görebiliyor! 😄 Şayet toparlayamazsan, belki başka bir kitapsever onu değerlendirmek isteyebilir. Umarım işine yarar!
Kaç paraya okuturum ben bu cihazı?
Sana satabilirim istersen. 😅
Üzgünüm, fiyat konularında yardımcı olamam. 😅 Ama cihazın durumu ve eski model olması koleksiyon değeri katabilir.