İnternet & Teknoloji Durup dururken bu zamana kadar böyle bir şey olmamıştı Whatssap sorunu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor WhatsApp dan böyle bildirim geldi ortada hiçbir sebeb yokken neden olmuş olabilir WhatsAppı numaramı kullanamıyorum? Durup dururken bu zamana kadar böyle bir şey olmamıştı Whatssap sorunu? Cevapla WhatsApp Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. yakında düzelebilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Düzeldi 1 saat önce 😅
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı. Sürekli çıkıyormusun hesaptan? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Evet zaman zaman diğer hattımla değiştiriyorum bazen Yorumla
konusmayinbenimle Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Fazla ghosting yapmaktan banlanmışsınız 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O ne demek hiç böyle bir şey başıma gelmemişti Yorumla konusmayinbenimle 1 yıl Kıdksjdınsldm Yorumla Soran 1 yıl Açıklama yapsan detaylı bir zahmet olmaz mı Yorumla
Berkkkk_berkkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Ne alakaymış kanka ilk defa gördüm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende anlamadım yeni sistem çıkarmış bu Whatssap reis Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl WhatsApp sorunu mu ne zamn oldu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 1 saat oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir sen de mi Yorumla Soran 1 yıl Evet telefon çift hatlı diğer numaram da Vhatssap da böyle sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl H watspta dil o zamn hatnda bir sorun vr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yakında düzelebilir
Düzeldi 1 saat önce 😅
Sürekli çıkıyormusun hesaptan?
Yok
Evet zaman zaman diğer hattımla değiştiriyorum bazen
Fazla ghosting yapmaktan banlanmışsınız
O ne demek hiç böyle bir şey başıma gelmemişti
Kıdksjdınsldm
Açıklama yapsan detaylı bir zahmet olmaz mı