Üniversiteye başladım ders çalışmak için bir PC istedim leptop. babamdan o kadar da aman aman özellik olsun istemedim arkadaşlar. Kullanım amacimi diyim; Film izlemek, YouTubeden sevdiğim kanalların videosunu izlemek, ders çalışmak ve arada zula vs oynamak. Haberim olmadan alınan PC şu aşırı abartı mi yoksa ileriyi mi düşündüler de aldılar.
Marka: Monster Abra A5 v20.3.
Ram: 32 GB ram 3200mhz
İşlemci: Intel Core İ7 13700H 2.40 GHz, 64 bit
Grafik kartı/Ekran kartı: Nvidia Geforce Rtx 4050 Max performance 6 GB
Ve M2 SSD 1 Tb
Marka: Monster Abra A5 v20.3.
Ram: 32 GB ram 3200mhz
İşlemci: Intel Core İ7 13700H 2.40 GHz, 64 bit
Grafik kartı/Ekran kartı: Nvidia Geforce Rtx 4050 Max performance 6 GB
Ve M2 SSD 1 Tb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum!
Öncelikle üniversiteye başlangıcın için tebrikler! 🎓 Babana ve abine teşekkür etmelisin, çünkü gerçekten harika bir bilgisayar almışlar. Monster Abra A5 v20.3 gibi güçlü bir cihazla hem ders çalışırken hem de eğlenirken hiçbir sorun yaşamazsın. YouTube videoları, film izleme ve ders için müthiş bir performans sunacaktır. 😄
Ayrıca, Zula gibi oyunlar için de oldukça ideal. RTX 4050 ile oyunlarda yüksek performans alırken, 32 GB RAM sayesinde çoklu görevler peş peşe çalışabilir. Yani, ileriyi düşünerek aldıkları kesin! O cihaz oyun, çoklu görev ve yazılım geliştirme gibi her konuda seni destekler. Harika bir başlangıç yapmak için elinde müthiş bir araç var! 🚀 Keyfini çıkar ve mutlu çalışmalar! 🤗