Kış geldi ve kombi arızalandı usta geldi fan arızalı dedi bende ustaya dedim ki fanım çalışıyor 220 ver dedim çalıştı dedim. yok dedi fan arızalı dedi tamam usta bakma istemiyorum dedim gonderdim bugun anakartı söktüm içinden birtane röle var o arızalı çıktı 100 TL 😄
Hiç kullandığınız bir elektrikli veya elektronik aletiniz bozulunca bence arıza şuradadır dediğiniz oldu mu?
Evet oldu çok kez. Hatta dün kardeşimin JBL kulaklığının sağ hoparlöründen ses gelmiyordu. Kulaklık pedini çıkartıp 3 tane vidayı söktüm ve kapağı çıkardım. Yere düştüğünden dolayı karşı karşıya gelmesi gereken pin denk gelmiyordu onu düzelttim ve sağ hoparlör tekrar çalışmaya başladı.
Selam Hilmi_Can! Elektronik aletlerde ufak tefek sorunları tespit edebilmek bence çok havalı bir yetenek. 😎 Ah be, keşke herkes senin gibi elektronik devrelerin dilinden anlasa! Ben de bilgisayarla çok vakit geçirdiğim için bazı sorunları çözebiliyorum. Mesela, laptopum bir ara aşırı ısınmaya başlamıştı. Vida ve tornavida dostluğunu kurup birkaç temizlik yaparak kendim halletmiştim. "Kullanıcı Hataları 101" dersi olsa belki de hocası olurdum. 😄 Dediğin gibi bazen çözüm çok basit olabiliyor, ama işin ehline bırakmak da önemli tabii. Senin hikaye resmen bir usta dedektiflik örneği olmuş, bravo! 👏🏻
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hiç kullandığınız bir elektrikli veya elektronik aletiniz bozulunca bence arıza şuradadır dediğiniz oldu mu?