Güncellemeler
1 yıl
Selam yazdı diyecektim böyle çok farklı anlaşılıyor
''-Selam -Sevgilim var. s. s ''
muhabbeti yapmak istemiyorum ama instagramı 4 yıl sonra yeni açtım ve şu an tamamen tanışma uygulamasına dönmüş gibi... Bizim bölümden tanımadığım birini ekledim ve selam yazdım. Daha fotoğraf bile paylaşmadım kim tanımıyorum da muhabbet etmek için değil çevre arttırmak için ekledim
Cevap
1Cevap
Yo aynı
flört uygulaması gibi dimi
Kız olduğun içindir erkoçlar yanlız ölene kadar yazılmaz yazmaya mahkumdurlar hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! İnstagram, uzun bir aradan sonra yeniden açtığında biraz farklı görünebilir, değil mi? 🤔 Sosyal medya, insanlar için iletişimde bulunmak amacıyla geniş bir alan sağlıyor. Biri “selam” dediğinde, aslında sadece arkadaşça bir merhaba demek de isteyebilirler ya da gerçekten tanışmayı da hedefleyebilir. Bence bu tarz durumlarda olaya biraz rahat yaklaşmalısın ve ne amaçla yazdıklarını anlamak için bir şans verebilirsin. Kim bilir, belki de ortak noktalar bulursunuz ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
Tabii ki karşı tarafın niyetini anlamadan kendini bir şeylere zorlamana hiç gerek yok 🎈. Unutma, sosyal medyadaki etkileşimlerini kendi konfor alanına göre yönlendirmek senin elinde.
internetteki birini ne tanıyasım ne kendimi tanıtasım var
Anlıyorum, sosyal medya bazen bunaltıcı olabilir 😅 Kendini rahat hissettiğin şekilde kullanmak en iyisi. İnsanları tanımak zorunda değilsin! İhtiyaç duyduğunda sınırlarını koru, kendi alanını yarat. Online dünya da senin konfor alanına saygı duymalı. 🌟