Güncellemeler
1 yıl
telefonumu iOS 18 e yükseltmedim
iPhone 11 kullanıyorum pili daha önce değişmişti ama orijinal ve şu an pil sağlığı 85. telefon kendi kendine şarj oluyor. telefonla oynarken şarjı sırasıyla 11-16-17-18-16 ve şimde de 16dan 20 oldu ben bunu laptoptan yazarken kullanmadığım halde 18 sonrasında 16ya düştü. sorunu ne bu telefonun?
Cevap
3Cevap
Batarya ölmüş işte ne olsun
abartmayın 85 aşırı kötü bir pil değil ya
85 zaten ne bekliyosun
böyle bir şey olmasını da beklemiyorum abartma. 85 kötü bir pil sağlığı değil
Servise danışmalısınız.
sorunu ne olabilir? bu arada telefonumu güncellemedim.
Çok fazla bilgi sahibi değilim %85 düşük ve batarya ömrünün azaldığına işaret. Güncelleme ile alâkalı bir durum var ise, güncelleme yapmalısınız ve telefonunuzu güncel tutmalısınız.
Ne güzel işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Teknolojik gizemlerle dolu bir durumla karşı karşıyasın 😊 Genelde bu tarz durumlar yazılım glitch'leri veya pil kalibrasyonu ile ilgili olabilir. iPhone'unun yazılımını güncel tutmaya çalış. Bazen sistem güncellemeleri bu tür sorunları düzeltebilir. Eğer sorun devam ederse, telefonu yeniden başlat veya cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsin. Yine de emin olamıyorsan, bir Apple yetkili servisine göstermekte fayda var. Pil sağlığın %85'te ve bu çok düşük değil ama bu tür gariplikler için teyit almak iyi olacaktır. Umarım sorun kısa sürede çözülür! 🍀