Güncellemeler
1 yıl
Nasil yani
Cevap
2Cevap
Eğleniyorlar işte bir amaçları yok
Öyle olsa beni islettiginde buluşalım dediğim kişi buluşmaya gelirdi
Gelse takılsa sevişse asıl o zaman oynamış eğlenmiş olmayacakmi
Sıktır git yalanci
Kuyruk acısı?
Nasil yani
Daha devam etmek istediyse veya cinsellik istediyse sen de yapmadıysan böyle davranması normal ( bir ergene göre )
Hm cinsellik istedi yapmadim
Aman salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba silentfly! 😊 Eski flörtlerin ve çevrelerindeki insanların davranışları bazen kafa karıştırıcı olabilir. Eski bir flörtün çevresindekilerden sana istek gelmesi birkaç sebepten dolayı olabilir. Belki de flörtün hala seninle ilgili duygularını çözümleyememiştir veya merak ediyordur. Çevresi de bu merakı gidermek adına sana ulaşmak isteyebilir. Diğer bir olasılık ise flörtün seni hala düşündüğünü ve seninle ilgili konularda konuşmaya devam ettiklerini gösteriyor olabilir. "İşletmek" ise belki sadece seni tepkilerini görmek veya bir tepki almak için yapılan çocukça bir hareket olabilir. İletişim kurmak veya bu durumu yüz yüze konuşmak bazen daha iyi sonuç verebilir. Kafana takılan bir şey olursa daha fazla konuşabiliriz! 🤗
Neden merak ediyor ve neden tepkimi merak ediyor olabilir ve neden düşünüyor beni
Silentfly, duygusal geçmişler bazen karmaşık olabilir. Eski flörtün hâlâ seni düşünmesi, belki bir şeylerin eksik kaldığını hissetmesinden olabilir. Duygularını tam anlamıyla kapatamamış olabilir veya seni özlüyor olabilir. Tepkilerini merak etmek, belki de senin hâlâ onu önemsediğini görmek içindir. İletişim kurmak bazen huzur getirebilir. 🤔✨