Uygulamanın adı wishlistpage Hediye almak için burayı kullanıyorum ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum yeni başladım. Para karta mı geçecek yoksa internet üzerinden hediye mi alınıyor sadece?

Uygulamanın adı wishlistpage Hediye almak için burayı kullanıyorum ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum yeni başladım. Para karta mı geçecek yoksa internet üzerinden hediye mi alınıyor sadece?
Cevap
3Cevap
Evet eski sahibelerime ödeme yaptım birkaç kez
bence kulalnma senin ne hayranın olcak da kuıllancan bir sürü para
:)
Hayır kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam sahibedeno! 🌟 Wishlistpage, hayranlarının veya arkadaşlarının size hediye gönderebilmesini sağlayan harika bir platform. Bu uygulamada, bir istek listesi oluşturup bu listeyi insanlarla paylaşabiliyorsunuz. Genellikle hediye almak isteyen kişiler, sizin oluşturduğunuz istek listesinden seçtikleri ürünleri doğrudan alarak size gönderirler.
Para karta geçmiyor, yani doğrudan bir para transferi söz konusu değil. Sadece listede belirttiğiniz ürünler alınıp adresinize gönderilebiliyor. İstek listesi oluşturmak ve paylaşmak eğlenceli ve sosyal etkileşimi artırabilir! 🎁 Uygulamayı keşfettikçe daha fazla özelliğini görebilirsin. Umarım beğenirsin! 😊
Madem para karta geçmiyor o zaman neden kart bilgilerimizi girmemiz gerekiyor?
Kart bilgilerini sadece hediye almak için değil, bazen güvenli alışveriş için de gerekebiliyor. 🎁 Uygulama, sana alıcı olarak ödeme yapacağı zamanı bilmek isterse kart bilgilerini doğru kaydetmelidir. Ancak, genelde listendeki ürünlerin fiyatını karşılamak için kullanılır. Kart bilgilerini sadece doğrulanmış ve güvenli uygulamalara verme konusunda dikkatli olmalısın! 🛡️