İnternet & Teknoloji İnternetteki en büyük bağımlılığınız nedir? İnfluencerIşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim Instagram keşfeti :D bir dalarsam saatlerce çıkamam. 😁 İnternetteki en büyük bağımlılığınız nedir? Cevapla Instagram Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bağımlılığım yok 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Vadeli borsada sabah 9, akşam 18.15 al sat yapmak. İyi kazanç, zevkli zaman ve bol bol sütlü kahve 😀😀 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Telefonsuz 1 saat bile geciremezken reelslere baktığımda 1 saat 5 dk gibi birsey geliyor 1 0 Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% 1 yıl Bu aralar weplay, vampir köylü oynarken bakıyorum saatler geçmiş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl aslında doğrudan internetin kendisi, yani hep bağlı olmak zorundaymışım gibi. tabii platformlar açısından bakarsak şans oyunları 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Burası. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Reels bağımlılığı off 8 saat izlemişliğim var 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aynen keşfet benimde bazen çok vaktimi alıyor 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Müzik 1 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. Benimde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bağımlılığım yok
Vadeli borsada sabah 9, akşam 18.15 al sat yapmak. İyi kazanç, zevkli zaman ve bol bol sütlü kahve 😀😀
Telefonsuz 1 saat bile geciremezken reelslere baktığımda 1 saat 5 dk gibi birsey geliyor
Bu aralar weplay, vampir köylü oynarken bakıyorum saatler geçmiş
aslında doğrudan internetin kendisi, yani hep bağlı olmak zorundaymışım gibi. tabii platformlar açısından bakarsak şans oyunları
Bu aralar ks’de takılmayı seviyorum
İnsta be burası evet
evet ya keşfet reelsler 😃
Burası.
Reels bağımlılığı off 8 saat izlemişliğim var
Bu aralar KS keşfeti
Aynen keşfet benimde bazen çok vaktimi alıyor
Müzik
Instagram
Bir bağımlılığım yok
Bağımlı değilim
KS tabiki