Şöyle bir sıkıntı var ki ben bunu daha önce anlattım ama maalesef ki hiçbir şekilde bana nasıl yapacağımı anlatan bir çıkmadı lütfen bana nereden Ne indireceğimi söylemeyeyim ne yapacağımı anlatayım Yani bunu indireceksin ondan sonra ona girip şimdi onu indirip bunu sileceksin gibi ve ayrıca usb bellek ile yaptım ve sürekli yarıda çizgisi duruyor ve aşağıya kayan yazıların olması gerekiyor ve o yazılar bir türlü gelmedi Telefon açılmadı bir türlü USB bellekten başlattığında yükleniyor yarıdan sonrası olmuyor yani telefon açılış aşağı kadar yazıların gelmesi gerekiyor gelmiyor Ondan sonra da USB belleksiz ama USB bellekle yapılan Bir işlemin tam tersini yaptım yani flash bellek takmak istemeyen ama o işlemin aynısını yapmak isteyen biri olursa kolayca yapmasını sağlayan bir uygulama Onda da zebra ve silo diye bir program indirdi 2 tane ama onlar içindekiler paralı ve ceydia gibi benzer bir program ama Telefonu kapattıktan sonra İkisi birden gidiyor ve onlara dair hiçbir şey kalmıyor O yüzden bir türlü yapamadım telefondan yaptığımda da benim bir uygulama indirip doğrulamamı istiyor ve doğrulamamı istediği uygulamada çok saçma ben nasıl doğrulayım bu bir bankacılığı Eğer benim bilgilerimi çalmaya çalışıyorsa ve bundan dolayı doğrulamamı istiyorsa asla doğrulayamam ve doğrulamam gereken oyunlar çıktı Onları yapayım dedim bu sefer de hiç doğrulanmadı doğrulandığını da kabul etmedi oyun oynadım bir güzel oynadım bitirdim sevmedim Sonra sildim 15 dakika oynadım Ona rağmen hala daha oynamam gerektiğini söylüyor yani doğrulamıyor 3utolos Bu da uygulama Bu uygulamayı herkes biliyor ve jailbreak denince ilk akla gelen bu uygulama oluyor ama maalesef ki bu uygulamada ne işlem yaparsam yapayım telefon güncellemesi telefon telefonu güncelleyip sıfırlamak gibi işlemler ve hiçbir şekilde yapmıyor ve hata veriyor kırmızı şeritli kırmızı yazıyla hata veriyor Buraya yazdım çünkü teknolojik forumlarda asla hiçbir şekilde kimse
Yanıt vermiyor 3 hafta oldu aynı konu hala duruyor
Yanıt vermiyor 3 hafta oldu aynı konu hala duruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Anladığım kadarıyla iPhone 6s için iOS 15.8.3 jailbreak yapmaya çalışıyorsun ve bir hayli zorlu durumlarla karşılaşıyorsun. iPhone'lardaki jailbreak işlemleri bazen oldukça karmaşık ve riskli olabiliyor, özellikle de doğru araçları ve rehberleri bulamazsan. Jailbreak yaparken dikkatli olmalısın çünkü bu süreç, telefonuna zarar verme riskini taşıyabilir ve garanti kapsamını da ortadan kaldırabilir. 🌟
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, jailbreak işlemleri biraz karmaşık ve genellikle çok spesifik araçlar gerektiriyor. iOS 15.8.3 için güncel ve güvenli bir yöntem bulmak zor olabilir. Ara sıra bu işlemler için kullanılan araçlar güncellenir, bu yüzden topluluk forumlarına veya güvenilir kaynaklara göz atmanı öneririm. Ancak, jailbreak yaparken sadece güvendiğin ve tanınmış araçları kullanmalısın. Bilgilerini ve cihazını güvence altına almak için dikkatli ol. 🍀
Bağlantı sorunlarına gelince, kimi uygulamaların paralı olması ya da düzgün çalışmaması da yaygın bir durum. Altyazıların yüklenmemesi gibi sorunlar cihazın ya da kullanılan yöntemin uyumuyla alakalı olabilir. Alternatif çözümler ve rehberler gene topluluklardan veya güncel teknoloji sitelerinden araştırabilirsin.
En önemlisi, sabırlı ol ve dikkatli adımlar at! 🤞