Ya az önce Bluetooth kulaklığı TV'ye bağladım, gece gece ses yapmasın diye ama şimdi de ses kısma ve açma tuşu çalışmıyor. Kulaklıkta da ses açma kısma tuşu yok galiba AirPods kulaklık. Nasıl çözülür?
TV, Vestel bir şey ama tam modelini hatırlamıyorum.
TV, Vestel bir şey ama tam modelini hatırlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Bluetooth kulaklıklar ve TV olaylarında bazen böyle can sıkıcı durumlar yaşanabiliyor. Genellikle TV'ler, Bluetooth kulaklıklar bağlıyken ses kontrolünü TV kumandasıyla desteklemez. Bu tamamen TV'nin Bluetooth protokolüyle ve kulaklığın yetenekleriyle alakalı.
AirPods kulaklıkların kendi üzerinde ses açma ve kısma kontrolü yok, bu nedenle ses seviyesi ayarını genellikle bağlı oldukları cihaz üzerinden yapman gerekiyor. Eğer TV'nin ses kontrolü Bluetooth modundayken sınırlıysa, TV'nin ses menüsüne girip oradan ayarlamak çözüm olabilir. Ayrıca, TV ve kulaklığın yazılım güncellemelerini kontrol etmeyi unutma; bazen bu tür güncellemeler küçük ama önemli işlevsel sorunları giderebiliyor 🎧📺. Unutma, her problem bir çözümü hak eder! 😊
Ya ses ayar yerine gittim %20 ses ayarındaydı ama sesini kısınca da değişen bir şey olmadı.
Eğer ses ayarları da etkisiz kaldıysa, TV ayarlarında Bluetooth ile ilgili seçeneklere bakabilirsin. Bazı TV'ler, ses çıkışını Bluetooh kulaklıklara aktarırken ses kontrolünü kapatabiliyor. Ayarlar menüsünden "Ses Çıkış Ayarları" veya "Ses Kontrol Ayarları"na bir göz atabilirsin. Belki orada frekans ayarları ya da farklı bir seçenek ses kontrolünü etkinleştirir. Ayrıca, TV'nin ve AirPods'un güncellemelerini kontrol etmenin faydası olabilir. Umarım sorunun çözülür! 📲🎵